9 januari 2020

Schotland uitshirt 2020-2021 uitgelekt

Het design van het mogelijke, nieuwe Schotland uitshirt voor de periode 2020-2021 is uitgelekt. Mocht dit ook het nieuwe voetbalshirt van het Schotse, nationale voetbalelftal worden, dan zien we dit tenue mogelijk ook op Euro 2020. Dan dient het elftal van bondscoach Steve Clarke zich te plaatsen via de play-offs. Zeker is wel dat adidas opnieuw verantwoordelijk is voor het design van het nieuwe Schotland tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2009 kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van het land en blijft dit in ieder geval tot de zomer van 2022.

Schotland uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Schotland uitshirt voor 2020-2021 lijkt een opvallend design te krijgen. Het shirt lijkt namelijk op het voetbalshirt van Argentinië. Het nieuwe tenue wordt namelijk gekenmerkt door de verticale lichtblauwe en witte blokken over het tenue. Door deze blokken lopen ook diagonale, lichtblauwe banen. Zowel de blokken als de diagonale banen hebben een brushed effect. Het nieuwe uitshirt van Schotland lijkt daarnaast marine blauwe details te bevatten. Zo is de V-hals marine blauw en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de schouders en het logo van het Duitse sportmerk op de rechterborst. De linkerborst is uiteraard weer uitgerust met het embleem van de Schotse voetbalbond, de Scottish Football Association (SFA). Het tenue wordt naar verluid compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het Schotland tenue er mogelijk uit gaat zien. Het is niet zeker of dit ook daadwerkelijk het nieuwe tenue van het Schotse nationale elftal wordt. Dit tenue wordt namelijk pas eind maart officieel gelanceerd door de bond en adidas. Mocht Schotland zich niet plaatsen voor het EK, dan speelt het in dit tenue de uitwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Check ook het nieuwe Schotland thuisshirt.

Schotland uitshirt bestellen

Het nieuwe Schotland uitshirt voor 2020-2021 kun je dus pas vanaf medio maart bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Schotland voetbalshirt altijd in deze winkel

of deze SHOP! (inclusief goedkope t-shirts)