Schotland vrouwen voetbalshirts 2022-2023

Op internationale vrouwendag hebben de Schotse voetbalbond en kledingsponsor adidas het nieuwe voetbalshirt van het Schotse vrouwenvoetbalelftal gelanceerd. In dit nieuwe thuistenue spelen de vrouwen van Schotland de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK, welke in de zomer van 2023 plaats vindt in Australië en Nieuw Zeeland. De Schotse vrouwen hebben zich namelijk niet weten te plaatsen voor het EK deze zomer. In een poule met Finland, Portugal, Albanië en Cyprus eindigde het Schotse dameselftal als derde.

Thuisshirt Schots vrouwenelftal 2022-2023

Het nieuwe thuistenue van het Schotse vrouwenteam heeft een vrij eenvoudig en klassiek design. Het voetbalshirt is navy blauw en wordt verder gekenmerkt door de gouden details. Het voetbalshirt bevat een brede V-hals met daarin een subtiele gouden lijn, geflankeerd door twee paarse lijnen. Dit design komt ook weer terug in de brede band aan de onderkant van de mouwen. Ook de adidas strepen op de schouders zijn goud. Wat verder opvalt, is dat de logo's van adidas en de Schotse voetbalbond niet op de rechter- en linkerborst staan, maar centraal op de borst zijn geplaatst. Het adidas performance logo prijkt in het goud boven de badge van de Schotse voetbalbond (Scottish Football Association/SFA). Het tenue van het Schotse vrouwenteam wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De rechterpijp bevat het logo van de SFA en de andere pijp het logo van adidas in het geel. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle adidas tenues zijn deze tenues onderdeel van het adidas PrimeBlue programma. Dit betekent dat de voetbalshirts voor 50% gemaakt zijn van gerecycled plastic uit de oceaan. Deze voetbalshirts zijn bovendien uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Schotland vrouwen voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Rachel Corsie, Kim Little, Jane Ross, Lisa Eveans, Hayley Lauder en nog meer speelsters.

Schotland vrouwen voetbalshirt bestellen

Het Schotland vrouwen voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het tenue is zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95 en voor volwassenen (maten XXS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel dit voetbalshirt exclusief in deze SHOP!

Schotland vrouwen voetbalshirts 2022-2023

Schotland vrouwen voetbalshirts 2022-2023

Schotland vrouwen voetbalshirts 2022-2023

Schotland vrouwen voetbalshirts 2022-2023