28 februari 2013

Philadelphia Union voetbalshirts 2013

De nieuwe voetbalshirts van Philadelphia Union zijn vandaag officieel bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt de Amerikaanse club ui Philadelphia de wedstrijden in de Amerikaanse Major League Soccer gedurende het seizoen 2013. De nieuwe voetbalshirts van Philadelphia Union zijn een ode aan een andere club uit Philadelphia: Bethlehem Steel FC. Dit was een van de eerste clubs in de Verenigde Staten en werd opgericht in 1911 en ging in 1930 failliet. Vooral het nieuwe 3e shirt van Philadelphia Union is een ode aan de voetbalshirts van Bethlehem Steel FC. Het thuisshirt en het uitshirt bevatten wel een verwijzing naar Bethlehem Steel FC. In het onderstaande zoomen we in op de drie nieuwe voetbalshirts van Philadelphia Union FC!

Het nieuwe thuisshirt van Philadelphia Union is overwegend navy blauw en wordt net als het thuisshirt van het voorgaande seizoen gekenmerkt door de gouden baan over het midden van het voetbalshirt. Deze wordt geflankeerd door twee dunne licht blauwe banen. De opstaande kraag van dit shirt bevat bovendien licht blauw details, evenals twee banen aan de zijkanten van de oksel en de Adidas treademark strepen. Op het midden van de borst staan het logo van Adidas en het logo van Philadelphia Union. Daaronder staat het logo van hoofdsponsor Bimbo. De mouwen van het shirt bevatten en gouden bies aan de onderkant en bevatten bovendien een logo. De linker mouw is voorzien van de Amerikaanse vlag en de andere mouw bevat een MLS badge. Het uitshirt van Philadelphia Union heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan overwegend licht blauw met een witte baan over het midden en gouden details. Het 3e shirt van Philadelphia Union is overwegend zwart en bevat een witte V-hals, witte Adidas trademark strepen en een witte bies aan de onderkant van de mouwen. De onderkant van het voetbalshirt bevat een B, welke verwijst naar Bethlehem Steel FC. Daaronder staan het oprichtingsjaar en het jaar waarin Bethlehem Steel FC failliet ging. De achterkant van het voetbalshirt bevat ook een verwijzing naar de voormalige club uit Philadelphia. Aan de onderkant van de kraag staan namelijk het logo van Bethlehem Steel FC met daarnaast de twee jaartallen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Philadelphia Union. Deze voetbalshirts kan je vanaf medio zomer 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de voetbalshirt van andere MLS voetbalclubs.

Koop het hier!

Philadelphia Union voetbalshirts 2013

Philadelphia Union 3e shirt 2013

Bron foto's: footyheadlines.com