8 februari 2016

Adidas Champions League finale voetbal 2016

De nieuwe Adidas Champions League finale voetbal 2016 is vandaag officieel gelanceerd. De finale voetbal is een andere bal dan waar de clubs in de groepsfase van de Champions League mee spelen. Vanaf de knock-out fase, welke begint in februari 2016, spelen de clubs met een andere bal. Met deze bal spelen de twee finalisten ook de finale, welke plaats vindt op 28 mei in het San Siro in Milaan. De thuishaven van AC Milan en Inter Milan is het podium voor de finale van het kampioenenbal. De stad Milaan speelt een belangrijke rol in het design van de mogelijke nieuwe finale bal. Deze finale voetbal wordt waarschijnlijk pas medio december officieel gelanceerd door Adidas en de UEFA. Dan naar het design.

Design Adidas Champions League San Siro finale voetbal 2016

De Adidas Champions League Finale 2016 voetbal is zoals elke CL voetbal overwegend wit en is dit jaar uitgerust te zijn met zilveren sterren. In deze sterren bevinden zich dunne rondjes met een honingraatachtige structuur. Deze bevat verschillende tinten grijs. Dit design zagen we eerder al terug in de officiële Champions League voetbal, waar de clubs mee spelen tijdens de groepsfase van het toernooi. Verder is de nieuwste finale voetbal uitgerust met donker grijze banen over de bal, die geflankeerd worden door donker gele en fel roze flitsende banen. Dit moet het design van het San Siro voorstellen. Ook is de bal uitgerust met een afbeelding van de befaamde Champions League beker, het logo van het toernooi, de plaats van de finale (''MILANO'') en het logo van de Dutse kledingsponsor. Uiteraard zal deze bal door Adidas uitgerust zijn met de nieuwste technieken, die de huidige voetbal ook bevat. De bal zal voor 100% uit polyurethaan bestaan. De buitenlaag is door Adidas uitgerust met de meest geavanceerde technieken, evenals de binnenbal. Dit zorgt voor een perfecte vlucht van de bal, omdat het oppervlak naadloos is. Het feit dat de bal geen naden bevat komt doordat de bal thermisch gelijmd is en dus niet genaaid. Hierdoor heeft de bal weer een perfecte vlucht en een betere touch. Bovendien neemt de bal hierdoor nagenoeg geen water op. Check hieronder de foto's van de officiële voetbal, waarmee vanaf de achtste finales gespeeld wordt. 

Adidas Champions League voetbal 2015-2016 kopen

De nieuwe voetbal kan je vanaf nu kopen in verschillende versies. De prijs van de officiële bal is € 130,-. Hier krijg je dan wel een box bij en dit betreft dan ook precies dezelfde bal als waar de clubs tijdens de knock-out fase voetballen. Uiteraard is deze ook verkrijgbaar in goedkopere versies. De prijs van de replica bal is slechts € 34,95 en de trainingsbal is nog goedkoper. Check de onderstaande shops waar je de huidige en de nieuwe voetbal kan kopen. Directe levering, gratis verzendign en gratis retour!

Koop de officiële Adidas Champions League voetbal in de officiële Adidas shop
of in de online voetballenshop!

Heb je een mening over deze nieuwe bal? Deel het hieronder!

Adidas -champions -league -finale -voetbal -2016

Adidas -2016-finale -voetbal

Adidas -cl -finale -voetbal -2016