29 september 2015

Officiële Adidas Champions League voetbal 2015-2016

De officiële Adidas Champions League voetbal waar de teams mee spelen tijdens de Champions League van 2015-2016 is inmiddels officieel gelanceerd. Dit gebeurde tijdens de loting van de groepsfase van het kampioenenbal Eerder lekte het design van de bal al uit. Nu is deze officieel gelanceerd door Adidas. In vergelijking met vorig seizoen bevat de bal heldere kleuren. Daarnaast is de bal uitgerust met verschillende technieken en materialen en is de bal vanaf nu per direct in verschillende versies beschikbaar. Alles wordt hieronder besproken.

Design adidas Champions League voetbal 2015-2016

Zoals traditioneel het geval is, is de officiële Champions League bal overwegend wit en bevat het panels in de vorm van vijf puntige sterren. Deze sterren zijn op de Champions League voetbal van 2015 blauw en bevatten een design van licht blauwe en helder blauwe rondjes. Dit design heeft wat weg van een honingraat. Verder is de officiële CL voetbal van Adidas uitgerust met oranje strepen en zijn de logo's van het Duitse sportmerk en de Champions League vertegenwoordigd op de bal. De oranje strepen zijn gebaseerd op het design van het San Siro. De Champions League finale vindt in 2016 namelijk plaats in het stadion van AC Milan en Inter Milan. De datum van deze finale is 28 mei 2016. Verder is de bal zoals we van het merk uit Herzogenaurach gewend zijn, weer voorzien van de nieuwste snufjes! De bal bestaat voor 100% uit polyurethaan. De buitenlaag is door Adidas uitgerust met de meest gevanceede technieken, evenals de binnenbal. Dit zorgt voor een perfecte vlucht van de bal, omdat het oppervlak naadloos is. Het feit dat de bal geen naden bevat komt doordat de bal thermisch gelijmd is en dus niet genaaid. Hierdoor heeft de bal weer een perfecte vlucht en een betere touch. Bovendien neemt de bal hierdoor nagenoeg geen water op. Zoals een Champions League voetbal betaamd, voldoet de nieuwste bal aan de hoogste standaarden waaraan een bal volgens de FIFA moet voldoen en is het daar ruimschoots voor geslaagd. Check hieronder de foto's van de officiële voetbal. Begin 2016 zullen Adidas en de UEFA een speciale finale voetbal lanceren, waar de Champions League deelnemers van de achtste finales tot de finale in het San Siro mee zullen voetballen.

Adidas Champions League bal 2015-2016 kopen

De nieuwste adidas Champions League voetbal 2016 kan je in verschillende versies kopen. De officiële uitvoering van de bal heeft een prijs van ongeveer € 130,-. Daar krijg je dan wel een speciale box bij! De replica versie van de bal is natuurlijk goedkoper en scoor je al voor een prijs van € 30,-. Daarnaast heeft het Duitse sportmerk verschillende clubversies van de bal gelanceerd, welke je ook al scoort voor een bedrag van € 20,-. Alle ballen kan je in onderstaande shops kopen. Directe levering, gratis verzending en gratis retour!

Koop de officiële Adidas Champions League voetbal in de officiële Adidas shop
of in de online voetballenshop!

Officiele -adidas -cl -voetbal -2015-2016

CL-voetbal -2015-2016-adidas

Champions -League -voetbal -Adidas -2015-2016