7 februari 2018

Nike lanceert spectaculair Nigeria warming-up shirt voor 2018-2019

We zijn nog niet klaar met de Nigeria collectie voor het WK van 2018. Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts van het Nigeriaanse elftal lanceerde Nike vandaag de nieuwe trainingscollectie, waaronder een nieuwe warming-up shirt. Dit warming-up shirt wordt door de ''Super Eagles'' gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden. Het is het eerste shirt waarin de tegenstanders van Nigeria de voetballers van het nationale elftal zien. Met dit shirt moet er een eerste signaal worden afgegeven door het Nigeriaans elftal. En dag mag ook wel als je het tegen Argentinië, Kroatië en Ijsland op moet nemen! Benieuwd naar het nieuwe warming-up shirt van het elftal? Lees het hieronder!

Nigeria pre-match top 2018-2019

De gehele WK 2018 collectie van het Nigeriaanse elftal staat in het teken van NAIJA. Dit woord wordt niet alleen gebruikt voor de moderne cultuur van Nigeria, het wordt ook gebruikt voor de frivole, creatieve, snelle en stijlvolle speelstijl van Nigeria. Op de nieuwe voetbalshirts van het Afrikaanse land komt dit alleen in de stijl van de tenues terug. Op het nieuwe pre match top staat het woord NAIJA in een flitsende, snelle stijl op het midden van het shirt in het zwart, inclusief snelle strepen. Verder wordt het Nigeria inloopshirt voor 2018-2019 gekenmerkt door de flitsende, witte en licht groene strepen over het shirt. Dit zigzagpatroon met bliksemachtige strepen komt ook weer terug op de mouwen. De mouwen van het shirt zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Op de mouwen is door Nike dit jaar ook weer een speciale strip aangebracht. Deze strip over de mouwen is zwart en bevat de bijnaam van het nationale elftal (SUPER EAGLES) in eenzelfde font als NAIJA. Het warming-up tenue bevat verder een crew neck met aan de achterkant ook weer een zwarte strip. De achterkant van het shirt bevat dezelfde all-over print als de voorkant van het shirt. Verder is de achterzoom van het trainingsshirt van Nigeria net iets langer dan de voorkant en dit biedt natuurlijk de optimale bescherming.

De nieuwe trainingstenues van het Nigeriaanse elftal kunnen perfect compleet gemaakt worden door een groen trainingsbroekje en groene kousen van Nike. Het gehele trainingstenuetje bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Iheanacho, Musa, Emenike, Moses en Obi Mikel. Check ook het flitsende, nieuwe thuisshirt en uitshirt van het Nigeriaanse elftal.

Nigeria trainingsshirt bestellen

Het Nigeria warming-up shirt of pre-match top voor 2018-2019 kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan dus alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van dit shirt is ongeveer € 54,95. Wil je andere Nigeria producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste Nigeria merchandising altijd in de NIKE SHOP!

of deze online WINKEL!

of in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)