27 september 2022

Nigeria trainingsshirts 2022-2023

De nieuwe Nigeria trainingscollectie 2022-2023 bevat niet alleen een nieuw Nigeria trainingspak, maar ook een tweetal nieuwe trainingstenues. Het trainingsshirt wordt door het Nigeriaanse voetbalelftal alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de interlands in de periode 2022-2023 en de pré match top alleen tijdens de warming-up. Nigeria heeft zich niet geplaatst voor het WK in Qatar, dus zien we de trainingskleding alleen tijdens de oefenwedstrijden en andere interlands in 2022 en 2023.

Nigeria trainingsshirt 2022-2023

Het Nigeria trainingsshirt 2022-2023 heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit template gebruikt Nike dit seizoen voor alle trainingskleding. Het Nigeria trainingsshirt is volledig groen en wordt gekenmerkt door het patroon van ruiten en diagonale strepen op de mouwen. Dit patroon is kenmerkend voor het Strike template. Een ander kenmerk van dit template is het vlak onder de ronde hals. Dit vlak is op het Nigeria trainingstenue lichtgroen en heeft een ronding aan de onderkant. Dit vlak komt ook weer terug op de bovenzijde van de achterkant van het trainingsshirt. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Nigeriaanse voetbalbond. Op de zijkanten van het trainingsshirt staat ook nog een klein lichtgroen vlak. Het Nigeria trainingstenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw trainingsbroekje. Dit trainingsbroekje heeft dezelfde print als de mouwen van het trainingsshirt. Op de trainingsbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en Nike.

Nigeria warming-up shirt 2022-2023

Het Nigeria warming-up shirt is een knipoog naar de nieuwe Nigeria voetbalshirts 2022-2023. De basiskleur van het Nigeria inloopshirt is wit en dit trainingsshirt bevat een all-over print van lichtgroene driehoeken met daarin een design van stippen in verschillende tinten groen. Deze print verwijst naar de flora en fauna van het Afrikaanse land. Op het midden van het warming-up shirt staat een lichtgroen vlak met daarin een zwarte graphic print, verwijzend naar de bijnaam van het land: NAIJA. Het logo van Nike op het warming-up shirt is zwart en ook dit trainingsshirt bevat een ronde hals. Het warming-up shirt van het Nigeriaanse elftal kan zowel gecombineerd worden met het trainingsbroekje als de wedstrijdbroekjes. Zoals alle Nike trainingskleding is de trainingskleding van Nigeria uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingstenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Nigeria trainingskleding bestellen

De Nike Nigeria trainingskleding kun je direct bestellen in de onderstaande winkels en is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar. Het trainingsshirt is € 44,95 en het warming-up shirt is beschikbaar vanaf € 54,95. Check ook andere items uit de Nike X Nigeria collectie 2022-2023 in deze winkels!

Bestel de Nigeria trainingskleding direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze Nigeria fanshop! 

Nigeria trainingsshirt 2022-2023

Nigeria warming-up shirt 2022-2023