28 september 2020

Nigeria trainingspak 2020-2021

Na het nieuwe Nigeria voetbalshirt voor 2020-2021 hebben de Nigeriaanse kledingsponsor en Nike ook het nieuwe trainingspak gelanceerd. Van de tenues en trainingskleding van het Nigeriaanse elftal is bekend dat dit er gruwelijk uit ziet en hierop vormt het nieuwe trainingspak van de Super Eagles geen uitzondering. Dit nieuwe trainingspak wordt door Nigeria gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 gedurende 2020-21. Zoals altijd bestaat uit Nigeria trainingspak uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

Nigeria trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het design van de Nigeriaanse Agbada gewaden is door Nike vertaald naar een gave all-over print op de Nigeria training top. De Nigeria trainingstrui is dit jaar geheel groen en bevat een all-over print van dunne slierten in twee tinten groen. Bij andere trainingspakken zagen we dit design alleen terug komen op de mouwen van de tops, bij het nieuwe Nigeria pak is deze print dus op de gehele training sweater aanwezig. De print verwijst waarschijnlijk ook naar het DNA van de Nigerianen en met name de supporters van het nationale elftal. Een ander kenmerk van de Nigeria training top zijn de diagonale banden over de mouwen. Deze bestaan uit zwarte en witte blokken. In de witte blokken is de bijnaam van het nationale elftal verwerkt: SUPEREAGLES. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de nieuwe Nigeria tenues voor 2020-21 maakte Nike bekend dat niet ieder voetbalshirt meer een standaard template heeft. Voor het design van het trainingspak geldt hetzelfde. Dit betekent ook de logo's willekeurig op het pak geplaatst kunnen worden. Op het nieuwe Nigeria trainingspak staan deze logo's onder elkaar op de linkerborst. Het logo van de Nigeriaanse voetbalbond, de Nigeria Football Federation (NFF) betreft bovendien een gesimplificeerd logo, waarin de adelaar ontbreekt. De Nigeria trainingstrui heeft verder een hoge hals met rits tot de borst. Om de getailleerde fit te garanderen, heeft Nike de tops ook weer uitgerust met duimgaten. Bovendien bevindt zich nog een detail op de achterkant van de training top. Hier staat ''NAIJA'', verwijzend naar de levensstijl van de Nigeriaanse bevolking.

Het nieuwe Nigeria trainingspak voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat geen all-over print, maar op de linkerpijp een diagonale, witte band. Ook de logo's van de voetbalbond en Nike op de andere pijp zijn wit. Verder heeft de trainingsbroek van Nigeria de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de broek heeft enkelritsen, zodat de Nigeria trainingsbroek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden. Verder heeft de trainingsbroek de bekende tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak om de enkels en kuiten valt. Het nieuwe Nigeria Nike trainingspak is door het Amerikaanse sportmerk natuurlijk ook uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ighalo, Musa, Obi Mikel, Iwobi, Osimhen, Iheanacho en nog meer spelers.

Nigeria trainingspak 2020-2021 bestellen

Het nieuwe Nigeria trainingspak voor 2020-21 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De trainingstrui en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Beide items zijn € 64,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Nigeria trainingspak direct in deze SHOP!

of deze winkel! 

of in deze SHOP! 

Nigeria trainingspak 2020-2021

Nigeria training sweater 2020-2021