Dit zijn de Nigeria voetbalshirts 2024-2025

Nike heeft de nieuwe Nigeria voetbalshirts 2024-2025 officieel bekend gemaakt! In deze tenues spelen de ‘’Super Eagles’’ de interlands tijdens de periode 2024-2025. Deze tenues worden ook weer door het vrouwenteam van Nigeria gedragen. Ook dit seizoen is Nike dus weer de producent van de Nigeria tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2015!

Nigeria thuisshirt 2024-2025

Sinds drie jaar is het Nigeria thuisshirt weer bijna volledig wit, wat het voetbalshirt een retro look geeft. Het meest opvallende aan het voetbalshirt is dat het logo van de Nigeriaanse voetbalbond (Nigerian Football Federation/FFF) ontbreekt op de voorkant van het voetbalshirt. In plaats hiervan bevat het voetbalshirt een watermerk van de adelaar uit het clublogo in vrijwel dezelfde kleur als het voetbalshirt, waardoor deze bijna niet zichtbaar is. Bovendien prijkt op de borst in het groen de term: NAIJA! De laatste seizoenen is deze term een vast onderdeel van de Nigeria tenues en verwijst naar een nieuw Nigeria! Boven deze term prijkt de swoosh van Nike in het rood. Verder bevat het Nigeria thuisshirt 2024-2025 nog verschillende groene elementen, geïnspireerd door de andere kleur van de nationale vlag. De zijkanten van het shirt hebben een groene taping en ook twee banen aan de onderkant van de mouwen zijn groen. De hals betreft een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Het Nigeria thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant twee groene randen. Op het voetbalbroekje staat wel het logo van de voetbalbond, alsook het logo van Nike. De sokken zijn wit en hebben aan de bovenkant ook twee groene banen.

Nigeria uitshirt 204-2025

Het Nike Nigeria uitshirt 2024-2025 is geïnspireerd door de creatieve communities binnen het land, die samen één zijn wanneer het nationale voetbalelftal aantreedt! Dit voetbalshirt is donkergroen en bevat een design van groene vlekken, golven en stippen, die kriskras door elkaar heen staan. Zowel de ronde hals als de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het uitshirt zijn zwart. De logo’s van Nike en de Nigerian Football Federation staan respectievelijk op de rechter- en linkerborst. Aan de binnenkant van zowel het thuisshirt als het uitshirt staan een rode swoosh met de letters van de voetbalbond: NFF. De all-over print van het voetbalshirt loopt ook door over het voetbalbroekje en ook het short van het uittenue bevat de logo’s van de voetbalbond en Nike. Bovendien zijn de shorts aan de onderkant uitgerust met een zwarte band. De sokken zijn ook donkergroen.

Nigeria voetbalshirt bestellen

De Nike Nigeria voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen zijn de replica voetbalshirts € 99,95 en de authentic voetbalshirts € 149,95. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van The Super Eagles!

Dit zijn de Nigeria voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Nigeria voetbalshirts 2024-2025