28 september 2017

Nike Dry trainingspak - het goedkope voetbal trainingspak voor kinderen en volwassenen

Op zoek naar een goedkoop Nike trainingspak? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij geven namelijk vandaag gratis en voor niets advies om een mooi trainingspak van Nike te scoren voor een lagere prijs. Het pak waar we het vandaag over hebben kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen en is er in een variant met een training top (door Nike de drill voetbaltop genoemd), maar ook in een variant met een trainingsjack. Om het pak met het trainingsjack wat goedkoper is, bespreken we deze vooral. Het jack en de training sweater verschillen qua design niet veel van elkaar. We hebben het hier over het Nike Dry voetbal trainingspak, welke beschikbaar is in het zwart en blauw.

Nike Dry trainingspak

Het Nike Dry trainingspak bevat dus een jack een een trainingsbroek. Het jack is ofwel zwart, ofwel blauw en wordt gekenmerkt door de hoge hals. Daarnaast bevat het trainingsjack witte accenten, welke terug komen in de brede, vintage rits en in een strip over de mouwen en schouders. De mouwen van het jack zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Dit maakt het jack het ideale jack om in te trainen of sporten. Verder is het trainingsjasje aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en prijkt op de rechter borst de swoosh van Nike. Het pak wordt compleet gemaakt door een broek in dezelfde kleur en deze broek bevat aan de zijkanten een witte strip. De bovenkant van de broek en de onderkant van het jack bevatten een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Verder heeft de broek een strakkere pasvorm, waardoor deze strak om de benen valt. Ook op de broek prijkt het logo van Nike en de pants zijn ook uitgerust met twee zakken. Qua design is het pak recht toe, recht aan. Het bevat weinig opsmuk, maar is super functioneel. Dit pak scoor je dan ook voor slechts € 70,- voor volwassenen en € 60,- voor kinderen. Het pak met training top is € 5,- duurder. Het Nike Dry trainingspak voor volwassenen scoor je via DEZE SHOP en voor kinderen VIA DEZE SHOP.

Nike Dry Squad trainingspak

Een alternatief voor het bovengenoemde Nike trainingspak is het ''NIKE DRY SQUAD'' trainingspak. Deze suit is alleen beschikbaar in het zwart/wit en bevat geen hoge hals, maar juist een klassieke baseball collar. De strip over de mouwen van het jack is verdeeld in flitsende dunne strepen en door deze print komt de naam van het Amerikaanse sportmerk tevoorschijn. Het jack van dit pak bevat ook wat meer functionele kenmerken. Zoals een gestroomlijnde kraag met stevige ribband. Bovendien bevat het jack en de trainingsbroek ergonomische naden. Op de trainingsbroek van dit pak staat ook weer een flitsende, witte print, waardoor de naam van het sportmerk tevoorschijn komt. De onderkant van de broek van dit pak bevat enkelritsen en op de achterkant van het trainingsjack staat de swoosh van het merk in het groot. Dit jack bevat dus iets meer accenten qua design en features. Om deze reden is dit pak wat duurder, maar toch nog qua prijs gewoon te doen. Voor volwassenen is het pak € 90,- en voor kinderen € 80,-. Scoor de pakken voor volwassenen in deze SHOP en voor kinderen in deze winkel!

Ben je op zoek naar een Nike trainingspak om meer in te chillen? Dan bied het Nike tech fleece trainingspak de uitkomst. Alle polyester pakken van het merk zijn overigens uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!