Nike Air Force-1 trainingspak – warme bedekking

De Nike Air Force lijn is al jarenlang onmisbaar bij Nike. Wat begon als alleen een schoen, groeide later uit tot een gehele kledinglijn. In 1982 lanceerde Nike de allereerste Air Force 1 schoen. De populariteit van de schoen en de naam groeide enorm in de loop van de jaren. De naam en de schoen waren zelfs zo populair dat de fans de terugkomst van de lijn eisten. Eindelijk in 1986 kwamen beide terug op de markt en zijn ze vandaag de dag meer dan populair! Meer weten over Air Force-1 en het nieuwe trainingspak? Lees dan hieronder verder!

Wil je direct het Nike Air Force-1 trainingspak bestellen? Check het exclusief in deze online SHOP

of deze online winkel!

Nike Air Force-1 trainingspak

De Nike Air Force-1 hoodie is door Nike uitgebracht in drie verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren Cargo Khaki (donkergroen), Charcoal Heather (grijs met zwart) en Golden Beige (beige bruin). De hoodie is afgeleid van de bekende schoenenlijn Air Force 1 die al jaren populair is op de schoenenmarkt. De Nike Sportswear Air Force-1 hoodie is gemaakt van een zachte badstof, wat zorgt voor warmte en prettig comfort. Het heeft een capuchon met een trekkoord waarmee je de capuchon naar je hoofd kan vormen. De capuchon zorgt hierdoor voor bedekking wanneer je die nodig hebt. Aan de voorkant van de hoodie zijn twee zakken waar je je handen in kan opwarmen of waardevolle spullen in kunt bewaren.

Verder is er op de voorkant, boven de zakken, een strip geplaatst wat zorgt voor een extra detail op de hoodie. De hoodie loopt strak om het lichaam en de mouwen zijn getailleerd, waardoor de mouwen ook een strakke pasvorm hebben. Het materiaal van de hoodie is een zachte en warme badstof met een combinatie van katoen (80%) en polyester (20%). Het jack wordt afgemaakt door het traditionele Nike Sportswear logo op de linkerborst.

De Nike Air Force-1 hoodie heeft een sportieve uitstraling en kan zowel sportief als casual gedragen worden. Het is de perfecte hoodie voor de komende wintertijd en een relaxte warme bedekking van je bovenlichaam.

De broek die bij deze warme hoodie hoort is van dezelfde zachte warme stof gemaakt en verkrijgbaar in dezelfde drie kleuren als de hoodie. De broek valt strak om de kuiten en loopt licht uit naar de bovenkant. De taille kan verstelt worden door de elastische koord die aan de bovenkant van de broek verwerkt is. Op de rechterbroekspijp aan boven/voorzijde staat AF-1 en aan de boven/voorzijde op de linkerbroekspijp staat het Nike Sportswear embleem. De broek maakt het trainingspak volledig en is mooi te combineren met de hoodie. 

Ben je op zoek naar een trainingspak om intensief in te trainen en te sporten? Check dan het nieuwste Nike trainingspak voor 2017-2018 

Nike Air Force-1 trainingspak kopen

De Nike Air Force-1 hoodie en broek kan je per direct kopen en zijn beschikbaar in de genoemde verschillende kleuren, maar natuurlijk ook in verschillende maten. Je kan kiezen tussen de maten XS, S, M, L, XL en 2XL. De hoodie heeft een prijs van €75,-. Koop het nieuwste iconische Nike Air Force-1 trainingspak in deze online SHOP of deze online winkel! Directe levering gegarandeerd!