17 januari 2017

Nieuwe Pogba adidas t-shirts, bomberjack, tas, cap en voetbal

Na de nieuwe Pogba ACE PURECONTROL adidas voetbalschoenen heeft het merk ook een nieuwe collectie casual kleding voor Paul Pogba gelanceerd. Deze collectie wordt door de sterspeler van Manchester United en het Franse nationale elftal gedragen in zijn vrije tijd. De nieuwe PP adidas collectie bestaat onder andere uit een t-shirt, cap, bal, rugzak, joggingsbroek en bomber jack. Uiteraard is deze nieuwe collectie geheel in stijl van de nieuwe voetbalschoenen van de middenvelder met zwarte en gouden accenten. Bling bling dus. We bespreken de gehele nieuwe adidas POGBA collectie hieronder.

Wil je direct één van de items uit de nieuwe adidas POGBA collectie kopen? Check ze dan exclusief en direct in deze online SHOP! of in deze online winkel (alle maten beschikbaar)

Adidas -pogba -collectie

adidas POGBA TANGO all-over print t-shirts

Niks is te gek in de nieuwe POGBA adidas collectie. Zo bevat de nieuwe collectie allereerst in zwart t-shirt met crew neck en gouden details. Op deze t-shirt staat een graphic print van een voetbalveld, waarin de naam van de speler is verwerkt. Zoals adidas zegt: ''Zet jouw creativiteit als playmaker voorop met de legendarische matgouden Pogba-graphic op dit voetbal-T-shirt voor heren.'' Naast dit t-shirt heeft adidas nog een vet t-shirt gelanceerd, welke geheel in stijl is van de adidas ACE 17+ PURECONTROL Pogba voetbalschoenen. Dit t-shirt is zwart en bevat een camouflage achtige gouden print. Dit is dezelfde stijl als de nieuwe kicksen van POGBA. Daarnaast staat PARIS in grote letters op het t-shirt. Ook dit shirt is uitgerust met een klassieke crew neck! Het graphic POGBA t-shirt heeft een prijs van € 54,95, terwijl het t-shirt met de all-over camouflage print een prijs heeft van € 74,95! Shop ze direct en exclusief in deze SHOP!

Pogba -adidas -t -shirt

adidas POGBA TANGO bomberjack

Wil je helemaal de blits maken? Check dan de adidas TANGO Pogba bomberjack. Ook dit jack heeft een classy uitstraling. Het jack is zwart met een een baseball kraag en bevat een gouden rits. De classy uitstraling van het jack wordt benadrukt door het materiaal, waarvan het jack is gemaakt. Het jack bestaat namelijk uit een glad satijn met een voering van taf! Speciaal aan het bomberjack is ook het reflecterende PP loog op de linker borst en het reflecterende adidas performance logo op de rechter borst. De achterkant van het jack bevat de tekst: ''PARIS 93 R.L.S.'', verwijzend naar het geboortejaar van de sterspeler. Wil je dit jack kopen? Dan moet je wel even in de buidel tasten. Dit nieuwe POGBA jack heeft namelijk een prijs van € 249,95. Koop het hier!

Pogba -adidas -collectie -2

adidas POGBA TANGO hooded sweater

Chillen in POGBA stijl? Dat kan met de nieuwe adidas TANGO Pogba hoodie! Deze hooded sweater is zwart en bevat een hoge hals met een capuchon. Uiteraard is de rits, welke tot de borst loopt, goud. Een rits is niet alleen te vinden aan de bovenkant van de hooded sweater, maar ook nog eens aan de onderkant van de zijkanten van de sweater. Uniek aan de de sweater is de all-over graphic print over de capuchon. Verder is de nieuwe POGBA trui uitgerust met strakke mouwen, welke duimgaten aan de onderkant hebben, zodat deze hoody strak om het lichaam valt. De logo's van Pogba en adidas zijn reflecterend en bevinden zich op de borst! Deze TANGO hooded sweater van Pogba heeft een prijs van € 109,95 en scoor je per direct in deze SHOP!

Pogba -adidas -bomberjack -2017

adidas POGBA accessoires

We sluiten de nieuwe Pogba collectie af met verschillende accessoires. Zo bevat de collectie een unieke zwart cap met in het goud het Paul Pogba logo. Deze casual cap heeft een prijs van € 29,95. De limited edition adidas Pogba voetbal is in dezelfde stijl en bevat in het goud de logo's van adi en Pogba. Of check de high fashion Pogba rugzak voor een prijs van € 99,95! Scoor het hier!

Paris -pogba -collectie -2017