Even nadat officieel bekend werd gemaakt dat David Beckham de club het komende jaar opnieuw zal dienen, werd ook het nieuwe thuisshirt van LA Galaxy voor het seizoen 2012 bekend gemaakt. Het nieuwe thuisshirt van LA Galaxy heeft een vrij klassieke uitstraling en is overwegend wit. Verder wordt het voetbalshirt van LA Galaxy gekenmerkt door de diagonale navy blauwe baan, welke van de linkerschouder naar de onderkant van het shirt loopt.

De diagonale baan heeft een geruit design en wordt op het midden van het voetbalshirt onderbroken door hoofdsponsor Herbalife. Adidas is teamkledingsponsor van LA Galaxy (evenals sponsor van de andere MLS teams) en staat met het logo op de rechterborst. De adidas trademark strepen zijn ook navy blauw en lopen over de schouders. Verder bevat het shirt een navy blauw V-hals en is het logo van LA Galaxy geborduurd op de linkerborst. De rechtermouw is voorzien van een MLS badge en boven het Adidas logo is de MLS kampioensbadge te vinden.

Check hieronder de foto’s van het LA Galaxy thuisshirt 2012. Deze is waarschijnlijk in de loop van dit jaar te koop in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

LA Galaxy Shirt Thuis 2011-2012

LA GAlaxy Shirt Beckham


LA Galaxy detail shirt thuis 2012