Iran WK uitshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Iran is deze week officieel gelanceerd. Het Iraans nationaal elftal speelde in dit shirt tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Oezbekistan. Deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen. Het nieuwe uitshirt van Iran gaan we ook zien tijdens het WK. Het Aziatische land heeft zich namelijk weten te plaatsen voor het mondiale eindtoernooi in Rusland. Tijdens dit WK neemt Iran het op tegen Portugal, Spanje en Marokko. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule B, Tijdens de, op papier, uitwedstrijden in Rusland speelt de ploeg van bondscoach Carlos Queiroz in dit nieuwe ontwerp van het Duitse kledingmerk adidas. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Iran? Bekijk de details hieronder!

Iran uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van het Iraanse voetbalelftal is adidas. Het Duitse kledingmerk heeft weer gezorgd voor een mooi design waarmee de voetballers van het nationale elftal de eer van Iran kunnen gaan verdedigen in Rusland. Adidas heeft gebruik gemaakt van het adidas Condivo template. Dit template staat bekend om de all-over print van horizontale strepen. België is een ander land dat deelneemt aan het WK waar gebruik wordt gemaakt van het nieuwe Condivo template van adidas. De basiskleur van het nieuwe uitshirt van Iran is rood. De kraag van het shirt is rond en wordt versierd met een sierlijke en subtiele witte rand. Ook de bekende adidas strepen zijn wit. De drie bekende adidas strepen staan op de schouders van het shirt. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas. De Badge of Sports is wit van kleur. Het is opvallend dat adidas het shirt heeft ontworpen voor Iran. Het land heeft namelijk geen contract met het Duitse merk. De Iraanse voetbalbond heeft als het ware de shirts gekocht, net als een amateurclub in Nederland. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Iraanse voetbalbond. Iran heeft 4 keer deelgenomen aan het WK voetbal. Echter overleefde het land nog nooit de poulefase. Op het Aziatisch kampioenschap presteert Iran beter. Hier heeft het land namelijk 14 keer aan meegedaan. Dit toernooi werd 3 keer gewonnen. Tussen de logo’s van adidas en de Iraanse voetbalbond is nog een andere badge te vinden. Dit is een cirkel met een cheeta erin.

Het nieuwe uittenue van Iran wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode voetbalkousen. Het nieuwe uittenue van Iran is natuurlijk ook uitgerust met de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Iran voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Iran voor het WK in Rusland is vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Iraanse selectie. Ben je opzoek naar andere producten van het nationaal elftal van Iran? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder voor de beschikbare artikelen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Iran voetbalshirt in DEZE WINKEL