2 juni 2021

Iran voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Iran en kledingsponsor Uhlsport hebben vandaag de nieuwe Iran voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Iranees voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Het Duitse sportmerk Uhlsport is sinds 2012 de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal van Iran.

Iran thuisshirt 2021-2022

Het Uhlsport Iran thuisshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit en bevat ook de andere kleuren van de Iranese vlag. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van groen, wit en rood en ook de band aan de achterkant van de v-hals heeft deze kleurencombinatie. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de DNA-achtige print op de schouders. Op de rechter schouder zijn de golven groen en op de andere schouder rood. Verder bevat het tenue een all-over print van een luipaard, geïnspireerd door de bijnaam van het nationale elftal. Het logo van Uhlsport staat in het zwart op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met de badge van de Iranese voetbalbond, de Football Federation Islamic Republic of Iran (F.F.I.R.I.).Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met op de zijkanten weer de golven in de kleuren van de vlag. Op de broekjes staan ook de logo’s van de bond en het sportmerk. De kousen zijn wit met aan de bovenkant ook weer golven.

Iran uitshirt 2021-2022

Het Iran uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is rood met groene en witte details. De golven op de schouders zijn wit en groen en deze kleuren komen ook weer terug in de bies en de band aan de achterzijde van de v-hals. Ook dit tenue bevat een print van een luipaard en de logo’s van de voetbalbond en Uhlsport staan op dezelfde plek als op het uittenue. Het Iran uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met ook weer groene en witte details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Iran tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Taremi, Azmoun, Ghaedi, Nemati, Jahanbakhsh en andere spelers.

Iran voetbalshirt bestellen

De nieuwe Uhlsport Iran voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog nergens bestellen. Wil je andere Iran producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder of check het in DEZE WINKEL of deze SHOP!

Iran voetbalshirts 2021-2022

Iran voetbalshirts 2021-2022