Iran voetbalshirts 2022 Majid Sportswear

De nationale voetbalbond van Iran en de nieuwe kledingsponsor Majid/Merooj Sportswear hebben vandaag de nieuwe Iran voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Iranese voetbalelftal alleen de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK. Het land van bondscoach Dragan Skočić plaatste zich gisteren voor het WK in Qatar. We verwachten dat Majid Sportswear en de voetbalbond in aanloop naar het mondiale toernooi nieuwe tenues presenteren.

Iran thuisshirt 2022

Majid/Merooj Sportswear volgt per direct Uhlsport op als kledingsponsor van het Iranese voetbalelftal. Het Duitse sportmerk verzorgde sinds 2019 de tenues van de ''Perzische leeuwen.'' Het Iran thuisshirt 2022 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de golf in de andere kleuren van de nationale vlag over de borst. Deze golf is namelijk een combinatie van groen en wit. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in twee subtiele lijnen in de V-hals en in de band op de schouders. De band op de rechterschouder is groen en op de andere schouder rood. Ook de zijkanten van het tenue zijn groen. Verder bevat het tenue op de bovenkant een patroon van geometrische vormen in een iets andere tint wit/zilver. Op de rechterborst prijkt het logo van het lokale merk Majid Sportswear en de andere borst bevat de badge van de Iranese voetbalbond, de Football Federation Islamic Republic of Iran (FFIRI). Het Iran thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Iran uitshirt 2022

Het Iran uitshirt 2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter overwegend rood met op de borst een wit/groene golf. De band aan de onderkant van de mouwen is geheel in stijl van de kleuren van de vlag: groen/wit/rood. Ook de band aan de achterzijde van de V-hals heeft deze kleurencombinatie. De rechterschouder bevat een groene baan en de linkerschouder een witte. De logo's van de voetbalbond en Majid Sportswear staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Majid Sportswear Iran voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Jahanbakhsh, Azmoun, Taremi, Ghaedi en nog meer spelers. De nieuwe Iran voetbalshirts 2022 kun je vooralsnog nergens bestellen. Wil je andere Iran producten bestellen? Check het in DEZE WINKEL of deze SHOP!

Iran voetbalshirts 2022