3 mei 2018

Goedkoop Iran voetbalshirt en t-shirt

Het nationale elftal van Iran wacht tijdens het WK van 2018 een pittige klus. In de poulefase neemt het Iranese voetbalelftal het in poule B op tegen Portugal, Spanje en Marokko. Steun van de supporters is altijd welkom om het elftal bij te staan tijdens het wereldkampioenschap. Adidas is dit jaar kledingsponsor van het Iranese voetbalelftal en verzorgt dus de WK 2018 tenues. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Dan heb je geen naam en nummer op de achterkant van het shirt en ook geen voetbalbroekje of kousen. Vrij duur dus. Daar krijgen we wel vaker vragen over. Zijn er dan geen goedkopere t-shirts of andere merchandising om Iran mee aan te moedigen? Uiteraard wel! Check het hieronder!

Goedkope Iran t-shirts

Het merk Retake heeft in de aanloop naar het WK van 2018 voor alle teams die meedoen aan het eindtoernooi een speciaal team t-shirt gelanceerd. De goedkope Iran team t-shirts zijn geïnspireerd door de tenues van het nationale elftal. Deze t-shirts zijn dan ook geheel in stijl van de voetbalshirts. Om die reden zijn de shirts in twee verschillende kleuren uitgebracht. Het groene t-shirt is geïnspireerd door het thuisshirt en het witte t-shirt door het uitshirt van het land. Beide shirts hebben verder dezelfde kenmerken. Op het midden van de shirts prijkt de naam van het land. Het lettertype van deze print is hetzelfde als de officiële bedrukking die het Iranese elftal tijdens het WK op de voetbalshirts draagt. De naam (IRAN) wordt omringd door twee banen in de kleuren van de vlag en deze banen hebben ook nog eens een Iranees reliëf. Kenmerkend aan de t-shirts is ook de print van een vintage logo van de Iranese voetbalbond op de linker borst. Retake heeft de shirts ook gelanceerd in een versie met de namen en nummers van een aantal sterspelers. Zo kan je het shirt ook bestellen met de namen en nummers van sterspelers als ALIREZA en S. AZMOUN. De print op de achterkant van deze t-shirts heeft precies dezelfde stijl, kleur en font als de officiële printing op de tenues van het nationale elftal. Naast de ''TEAM'' lijn heeft het merk ook nog andere goedkope t-shirts met specifieke prints van het land, die je heel goedkoop kunt scoren. De t-shirts met een print op de voorkant bestel je al vanaf slechts € 24,95 en met een print op de voor- en achterkant voor slechts € 29,95! Deze bestel je exclusief in deze winkel!

Goedkoop Iran retro voetbalshirt

Een ander, wel iets duurder, maar nog steeds goedkoop alternatief voor het voetbalshirt van het nationale elftal is het COPA Football retro shirt van Iran. Dit shirt is geïnspireerd door het shirt dat Iran droeg tijdens de jaren ''70 en met name op het shirt van 1978. In 1978 deed het land voor het eerst mee aan het WK. In 1978 vond het wereldkampioenschap plaats in Argentinië en nam het nationale elftal het op tegen Peru, het Nederlands Elftal en Schotland. Tegen Schotland werd het enige punt gehaald. Het Nederlands Elftal versloeg Iran namelijk met 3-0 en Peru versloeg de Iranezen met 4-1. Twintig jaar daarna was het land pas weer aanwezig op het WK. Het shirt van 1978 is door het Nederlandse retro merk COPA opnieuw gelanceerd. Dit shirt heeft hetzelfde design als het shirt van de jaren '70. Het shirt is geheel groen, heeft een v-hals en op het midden van het retro shirt prijkt de naam van het land: IRAN. Dit shirt heeft een prijs van € 59,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL in deze winkel of deze SHOP! In deze webshops kan je je Iran retro shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!