24 mei 2018

Iran thuisshirt WK 2018-2019

Het nieuwe Iran thuisshirt voor het WK van 2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de bond van het land en kledingsponsor adidas. Dit is het tenue waarin het Iraanse elftal haar thuiswedstrijden speelt tijdens het wereldkampioenschap in Rusland. In poule B neemt het land van bondscoach Queiroz het op tegen Spanje, Portugal en Marokko. Check hieronder de details van het nieuwe thuistenue!

Iran thuis shirt en tenue WK 2018

Het nieuwe Iran shirt is evenals het voetbalshirt van Marokko gebaseerd op het Tabela 18 template van adidas. Dit betekent dat het shirt een vrij simpel design heeft. Het thuisshirt van Iran is geheel wit en bevat verder donker rode details.Deze details zijn te vinden in de v-hals, de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen van het WK 2018 voetbalshirt van Iran. De rechter borst is uitgerust met het adi performance logo in het bordeaux rood en de andere borst het logo van de Iranese voetbalbond, de Football Fedration Islamic Republic of Iran (FFIRI). 

Het nieuwe uittenue van Iran wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten drie donkerrode adidas stripes. Op de broekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en adi. De kousen zijn wit met aan de bovenkant rode adidas strepen. Zoals alle tenues van adidas zijn de voetbalshirts van Iran uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog een foto van het nieuwe shirt, waarin vanaf nu sterren als Alireza Jahanbakhsh, Azmoun, Taremi, Ghafouri, Reza Ghoochannejhad en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe uitshirt, dat gebaseerd is op het Condivo 18 template van het Duitse sportmerk. 

Iran voetbalshirt bestellen

Het is nog maar de vraag of je het nieuwe voetbalshirt van Iran ook daadwerkelijk kunt bestellen. Het shirt heeft voor volwassenen in dat geval een prijs van € 84,95. Wil je andere Iran producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder of check het in

DEZE WINKEL

of deze SHOP!