11 september 2019

Iran voetbalshirts 2019-2020

Uhlsport heeft afgelopen week nieuwe tenues voor het Iraanse voetbalelftal uitgebracht. In deze voetbalshirt speelt het keurkorps van bondscoach Marc Wilmots de kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende de periode 2019-2020. Het Duitse sportmerk Uhlsport is sinds 2014 kledingsponsor van het land dat zowel meedeed aan het WK van 2014 als aan het WK van 2018 in Rusland. Tijdens het WK in Rusland verzorgde adidas overigens voor een korte periode de voetbalshirts van het Iraanse natioanale voetbalelftal.  Benieuwd naar de nieuwe tenues?

Iran thuisshirt 2019-20

Het nieuwe Iran thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en bevat op de zijkanten een print van een Iraans reliëf. Verder is het tenue uitgerust met een watermerk van een cheetah. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van het Iraanse voetbalelftal: ''De Perzische Leeuwen.'' Ook de print op de mouwen is een verwijzing naar de bijnaam van het voetbalelftal. Op het midden van de borst staat het logo van Uhlsport en de linkerborst is uitgerust met de badge van de Iraanse voetbalbond, de Football Federation Islamic Republic of Iran (FFIRI). De trademark tekens van Uhlsport staan op de mouwen. Het thuistenue van Iran wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Iran uitshirt 2019-20

Het Iran uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter geheel rood met een toelopende witte V-hals. De witte accenten komen ook terug in de print aan de zijkanten van het tenue en op de mouwen. De logo's van de voetbalbond en Uhlsport staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Check hieronder nog een afbeelding van de nieuwe Iran tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Azmoun, Jahanbakhsh, Taremi, Rezaeian, Alipour en nog meer spelers.

Iran voetbalshirt bestellen

De nieuwe Iran tenues kun je vooralsnog nergens bestellen. Wil je andere Iran producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder of check het in DEZE WINKEL of deze SHOP!