27 juli 2017

Huddersfield Town 3e shirt 2017-2018

Huddersfield Town heeft weer een nieuw shirt aan haar collectie voor 2017-2018 toegevoegd. Deze week heeft de club namelijk een nieuw 3e shirt gelanceerd. In dit alternatieve uitshirt speelt de gepromoveerde club een aantal uitwedstrijden in de Premier League en FA Cup gedurende dit seizoen. Eerder lanceerden de club en kledingsponsor Puma al een nieuw thuisshirt en uitshirt. Check hieronder de details van het nieuwe 3e shirt.

Zwart/roze /Huddersfield Town shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van Huddersfield Town voor 2017-2018 is geheel in stijl van de kleuren van een andere Premier League club, waarvan Puma ook kledingsponsor is. Het shirt heeft namelijk dezelfde kleuren als het 3e shirt van Arsenal. Dit betekent dat het shirt overwegend zwart is met roze accenten. Deze rode details komen terug in de dunne verticale strepen over het shirt en in de klassieke henley collar met knoopje. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen roze en dit geldt ook voor het logo van Puma op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club met een roze omranding en daarboven drie roze sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van Engeland in 1924, 1925 en 1926. Sponsor OPE staat op het midden van het zwart/roze shirt van Huddersfield Town. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een roze strip. Op deze broekjes staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen zijn ook zwart met roze details.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Mooy, Wells en Kachunga. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club van manager David Wagner.

Huddersfield Town voetbalshirt kopen

Het nieuwe Huddersfield Town shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is € 84,95. Mocht je deze toch niet kunnen bestellen, stuur gerust een e-mail naar redactie@voetbalshirts.com en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen! Je kan je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Scoor het nieuwe Huddersfield Town shirt in deze winkel!