Huddersfield Town thuisshirt 2019-2020

De naar de Championship gedegradeerde club Huddersfield Town heeft wel een heel opvallend thuisshirt voor 2019-2020. Daar vertellen we straks meer over. De club eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Premier League en speelt in dit nieuwe tenue de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het John Smith’s Stadium gedurende 2019-2020. Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van The Terriers. Deze functie heeft het Engelse sportmerk namelijk sinds 2018 kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Opzienbarend Huddersfield Town thuistenue 2019-2020

Het nieuwe Huddersfield Town voetbalshirt voor 2019-2020 breekt met de tradities en dit heeft alles te maken met de nieuwe hoofdsponsor PADDYPOWER. Het logo van de nieuwe sponsor prijkt namelijk in een diagonale band, die van de linkerschouder naar de rechteronderkant van het tenue loopt. Of Huddersfield Town ook daadwerkelijk met dit tenue gaat spelen, is de vraag. In Engeland is het namelijk verboden om  met de sponsor diagonaal op het tenue te spelen. Buiten dit design heeft het nieuwe tenue van de Engelse club van manager Jan Siewert wel het traditionele design. Het shirt wordt verder namelijk gekenmerkt door de verticale witte en lichtblauwe banen. Deze worden dit jaar geflankeerd door dunnere, navy blauwe strepen. Ook de ronde hals met v-design is navy blauw. De mouwen van het nieuwe tenue van Huddersfield zijn wit en bevatten aan de onderkant een witte band met lichtblauwe taping. Het logo van Huddersfield Town prijkt op het midden van de borst en de rechterborst is uitgerust met het Umbro logo. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een lichtblauwe taping. Ook de kousen van het thuistenue hebben deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het opzienbarende Huddersfield Town tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Smith, Mooy, Billing, Mounié en nog meer sterspelers. 

Update: Goed nieuws voor de fans. De nieuwe hoofdsponsor PADDYPOWER wil het shirt 'teruggeven' aan de fans. Er is aankomend seizoen daarom géén sponsor op het shirt te vinden van Huddersfield Town! De diagonale band kan dus weg gedacht worden. :)

Huddersfield Town voetbalshirt bestellen

Het Huddersfield Town shirt voor 2019-2020 kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 64,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van Huddersfield ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Bestel het Huddersfield Town voetbalshirt direct in DEZE SHOP! 

OF deze officiële shop!  (inclusief goedkope t-shirts)