9 juni 2018

Huddersfield Town thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Huddersfield Town is vandaag officieel gepresenteerd door de Engelse club en kledingsponsor Umbro. De club wist zich afgelopen seizoen knap te handhaven in de Premier League, eindigde op een zestiende plaats en speelt daarom in het nieuwe thuisshirt de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2018-2019 in het John Smith's Stadium. Umbro is dit jaar verantwoordelijk voor het design van de tenues van ''The Terriers.'' Het Engelse sportmerk volgt Puma op, dat de afgelopen jaren kledingsponsor was van de club van manager Wagner. Umbro en Huddersfield Town tekenden een contract voor vier seizoenen. Check hieronder de details van het eerste Umbro voetbalshirt van Huddersfield.

Huddersfield Town thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Huddersfield Town thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het voetbalshirt dat de club vijftig jaar geleden droeg. Het shirt bevat zoals altijd verticale witte en licht blauwe banen en bevat ook een brede licht blauwe strip over de schouders en mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een speciaal detail. Hier bevindt zich een taping, waarin de logo's van Umbro zijn verwerkt. Het logo van Umbro prijkt ook op de rechter borst. Het Engelse sportmerk is overigens geen onbekende voor de Premier League club. Ook in de periode 2011-2013 verzorgde het merk de tenues van ''The Terriers.'' De onderkant van de achterkant van het shirt bevat een witte band en de bovenkant van de achterkant van het shirt is uitgerust met de initialen van de club en het oprichtingsjaar: HFAFC 1908. Het tenue bevat dit jaar een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Onder deze rechte hals bevindt zich een subtiel v-design. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en op het midden van de voetbalshirts voor 2018-2019 staat het logo van sponsor OPE Sports. Huddersfield Town heeft ook een mouwsponsor. Het logo van Leisu Sports, een Aziatisch mediabedrijf prijkt op de linker mouw.

Het nieuwe thuistenue van Huddersfield Town wordt compleet gemaakt door een wit broekje. Op dit short staan ook weer de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn een combinatie van wit en licht blauw. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe tenues waarin vanaf nu spelers als Kongolo, Mooy, Jörgensen, Williams, Depoitre, Hogg, Mounié en andere sterspelers. Check ook het uitshirt voor 2018-2019.

Huddersfield Town voetbalshirt bestellen

Het Huddersfield Town shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 64,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van Huddersfield ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Bestel het Huddersfield Town voetbalshirt direct in DEZE SHOP! 

OF deze officiële shop!