Huddersfield Town 3e shirt 2019-2020

Huddersfield Town en Umbro hebben vandaag een opvallend nieuw 3e shirt voor 2019-20 uitgebracht. ‘’The Terriers’’ eindigden afgelopen seizoen op een laatste plaats en speelt in dit nieuwe tenue dus de uitwedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup. De lancering van het nieuwe derde shirt volgt twee weken na de lancering van het thuisshirt. Het thuisshirt werd door de club op een speciale manier gepresenteerd. Voor de officiële lancering van het tenue werd het tenue al aan de fans getoond met een diagonale band met daarin het logo van de nieuwe hoofdsponsor PADDYPOWER. Bij de officiële bekendmaking van het nieuwe tenue gaf de club aan dat deze baan niet op het shirt komt te staan, evenals het logo van de nieuwe hoofdsponsor. Het voetbalshirt hoort immers van de fans te zijn!

Het oranje/zalm Huddersfield Town voetbalshirt voor 2019-2020

Het nieuwe Hudderfield Town 3e shirt voor 2019-2020 is geheel oranje/zalm (fiery coral) en wordt gekenmerkt door de all-over print van zigzag banen en strepen. Deze banen symboliseren de dubbele diamant van Umbro. Het logo van Umbro staat op de rechterborst in het zwart en ook het logo van de club op de linkerborst is een combinatie van zwart en oranje. De zwarte details komen bovendien terug in het v-design van de hals en in de band aan de achterkant van de hals van het nieuwe Huddersfield Town tenue. Op het nieuwe uittenue van Huddersfield Town staat ook niet het logo van hoofdsponsor PADDYPOWER. Het voetbalshirt is namelijk ook onderdeel van de ‘’SAVE THE SHIRT’’ campagne. Het derde tenue van Huddersfield Town wordt compleet gemaakt door een zalm kleurig voetbalbroekje en kousen met zwarte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Huddersfield Town tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mooy, Mounié, Kongolo, Schindler, Bacuna, Mbenza en nog meer spelers.

Huddersfield Town 3e voetbalshirt bestellen

Het oranje Huddersfield Town shirt voor 2019-2020 kan je vanaf september bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 64,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van Huddersfield ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Bestel het Huddersfield Town voetbalshirt direct in DEZE SHOP! 

OF deze officiële shop!  (inclusief goedkope t-shirts)