13 april 2018

Umbro nieuwe kledingsponsor Huddersfield town voor 4 jaar

De Engelse Premie League club Huddersfield heeft een nieuwe kledingdeal afgesloten met het Engelse merk Umbro. Huddersfield is waarschijnlijk ook komend seizoen te bewonderen in de Premier League en de wedstrijden die de ploeg gaat spelen worden ontworpen door Umbro. De nieuwe ontwerpen van het shirt van Huddersfield is voor het eerst te zien tijdens de voorbereidingswedstrijden van de club op het nieuwe seizoen. Later gaan we het logo van de dubbele diamant ook zien op het shirt van Huddersfield tijdens de wedstrijden in de Premier League, League Cup en in e FA Cup.

Umbro nieuwe kledingsponsor Huddersfield voor komende 4 jaar

Umbro en Huddersfield hebben een overeenkomst bereikt voor 4 jaar. Dit betekent dat de komende 4 jaar Umbro verantwoordelijk is voor het design van de wedstrijdkleding en trainingslijn van de club. Deze verantwoordelijkheden neemt Umbro over van het Italiaanse merk Puma. Het is niet voor het eerst dat het logo van Umbro prijkt op de borst van de spelers van Huddersfield. Ook in de seizoenen 2011-2012 en 2012-2013 was Umbro de trotse sponsor van de Engelse club. Huddersfield is niet de enige club in Engeland waarvan Umbro de sponsor is. Ook Everton en West Ham United hebben een overeenkomst met de club en ook in Nederland zien we het logo van het Engelse merk terugkomen. PSV heeft namelijk Umbro als kledingsponsor. Bij de club zijn ze erg tevreden over de deal, ‘’Umbro staat bekend om het produceren van hoge kwaliteit tenues voor zowel internationale als binnenlandse teams. Onze supporters kunnen uitkijken naar unieke ontworpen, welke zijn gecreëerd met de supporters in het achterhoofd. ‘’ vertelt Huddersfield commerciële directeur, Sean Jarvis. Jarvis vertelde ook dat zowel het thuisshirt als verschillende alternatieve shirts gelanceerd zullen worden om de supporters te laten zien wat de club zelf voelt. Zoals hierboven al verteld is de overeenkomst gesloten voor de komende 4 jaar. De bedragen die rondgaan met deze deal zijn echter niet naar buiten gebracht. Zijn jullie net als wij nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van Huddersfield, die ontworpen zijn door Umbro? Dan moeten we nog wel even geduld hebben de shirts worden namelijk pas tijdens het WK gelanceerd.

Huddersfield voetbalshirt kopen

Het shirt van Huddersfield is op dit moment niet te koop. Wanneer de nieuwe shirts van Huddersfield town met als kledingsponsor Umbro te koop zijn hoort u dat meteen van ons. Het is natuurlijk wel mogelijk om de shirts van andere Premier League clubs te bestellen. Dit kan in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballers de Engelse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Premier League voetbalshirts in DEZE WEBSHOP