Huddersfield Town 3e wedstrijdshirt 2018-2019

De Engelse Premier League club Huddersfield Town heeft haar derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor van de Engelse club Umbro. Umbro is eindelijk terug als de kledingsponsor van Huddersfield Town. Hiermee vervangen zij Puma, die de afgelopen jaren de kledingsponsor van de Engelse club was. Umbro is echter geen onbekende voor de supporters van Huddersfield. In de periode 2011-2013 was het Engelse merk ook al verantwoordelijk voor het design van de kleding van de club. Door een erg knappen zestiende plaats in de Premier League, zien we de Nederlanders Bacuna, Kongolo, Van La Parra en de halve Nederlander Mooy ook aankomend seizoen terug in de Engelse Premier League. Ben je nieuwsgierig naar het derde wedstrijdshirt van Huddersfield Town? Check de details hieronder!

Huddersfield Town 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Waar het uit en thuisshirt van Huddersfield Town juist een erg klassiek design hadden, is het nieuwe derde wedstrijdshirt juist erg modern. Door de felle groene kleur die is gebruikt voor de body springt het shirt erg in het oog. De details waarmee het shirt is uitgerust zijn donker blauw. De hals van het shirt is rond. En wordt voorzien van een donker blauwe omlijning tot aan de voorkant. Hier is de hals namelijk groen van kleur. De mouwen van het shirt zijn donkerblauw, terwijl de biezen van het nieuwe derde wedstrijdshirt weer groen van kleur zijn. De biezen zijn ook uitgerust met een subtiel logo van Umbro. De dubbele diamant staat als een print gedrukt in de biezen van de mouwen. Ook op de rechterborst van het shirt is de dubbele diamant eindelijk terug. Het logo van Umbro is donkerblauw van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Huddersfield Town. Dit is niet het officiële logo van de club. Je ziet namelijk een Terriër die een voetbal bewaakt. Onder dit logo staat geschreven ‘’TERRIERS’’ dit is de bijnaam van de Engelse club. De naam van de shirtsponsor van Huddersfield Town staat in grote letters op het midden van de voorkant van het shirt. OPE is deze trotse shirtsponsor. De Chinese naam van de sponsor staat ook op het shirt. Het nieuwe derde wedstrijd tenue wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. Hierop zijn ook de uitingen van Umbro en Huddersfield Town geplaatst.

Huddersfield Town voetbalshirts bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Huddersfield Town is op dit moment nog niet te koop. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Engelse clubs? Bekijk dan het overzicht in de onderstaande webshop. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Engelse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Premier League voetbalshirts in DEZE WEBSHOP