Huddersfield Town voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van Huddersfield Town zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Engelse club. In deze nieuwe tenues speelt de Engelse club haar wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde Huddersfield Town op de achttiende plek in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts is het Engelse sportmerk Umbro. 

Huddersfield Town thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Huddersfield Town thuisshirt 2020-2021 is een ode aan de selectie van Huddersfield Town uit de jaren 20. In de jaren '20 werd de club maar liefst drie keer kampioen van Engeland. Niet alleen het design maar ook de drie gouden sterren op de achterkant van het shirt refereren naar deze titels. Het Huddersfield Town thuisshirt bevat de traditionele verticale banen in het wit en lichtblauw, de clubkleuren van Huddersfield. De mouwen van het tenue zijn blauw van kleur. De kraag van het shirt is rond. Aan de bovenkant is omlijning blauw en aan de onderkant wit. Op de rechterborst staat het logo van Umbro. De dubbele diamant is donkerblauw en ook aan de binnenzijde van de hals komt het logo van het sportmerk terug.. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Huddersfield Town. Het mooie van het tricot is dat er geen hoofdsponsor uiting op het shirt terugkomt. Het nieuwe thuistenue van Huddersfield Town wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

Huddersfield Town uitshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Huddersfield Town heeft een simpel design. Het uitshirt wordt gekenmerkt door de rode kleur. De body van het shirt is rood en is uitgerust met een ribbelstof. Dit geeft een bijzondere dimensie aan het shirt. De biezen aan de onderkant van de mouwen en de omlijning van de moderne V-hals zijn in een lichtere rode tint. Op de linkerborst prijkt het logo van Umbro in het wit en op de linkerborst staat het clubwapen van Huddersfield Town. Net als bij het thuisshirt is ook het uitshirt uitgerust zonder sponsoruitingen. Het nieuwe uittenue van Huddersfield Town wordt gecompleteerd door een navy blauwe voetbalbroek en kousen. Het Huddersfield Town 3e shirt is dit jaar geel met een all-over print van zigzagbanen in het paars over de mouwen. Dit design is geïnspireerd door het Huddersfield Town uitshirt van het seizoen 1993-1994. Dit voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals en bevat in het paars het Umbro en clubwapen op de borst. Ook de broekjes en de kousen zijn geel met paarse accenten. 

Huddersfield Town voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Huddersfield Town zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. De prijs voor het shirt voor volwassenen is € 79,95 (Maten: S, M, L, XL en XXL). Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Huddersfield Town voetbalshirt in DEZE SHOP

of deze Huddersfield Town fanshop

Huddersfield Town thuisshirt 2020-2021

Huddersfield Town uitshirt 2020-2021