Huddersfield Town voetbalshirts 2021-2022

Umbro en Huddersfield Town hebben inmiddels alle nieuwe Huddersfield Town voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues The Terriers de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2021-2022. Huddersfield Town eindigde afgelopen seizoen op een twintigste plaats in de Championship en wist zich dus maar net te handhaven. Ook dit jaar is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Huddersfield Town tenues. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2018 en onlangs werd het contract verlengd tot de zomer van 2025.

Huddersfield Town thuisshirt 2021-2022

Het Huddersfield Town thuisshirt 2021-2022 is dit jaar een ode aan het tenue van 100 jaar geleden. In 1922 won Huddersfield Town voor het eerst (en nog steeds enige keer) in de geschiedenis van de club de FA Cup door in de finale op Stamford Bridge van Preston North Enth te winnen. Het voetbalshirt van Huddersfield Town bevat ook dit jaar weer de traditionele blauwe en witte verticale banen en daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals met een kleine opening. De hals is blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo in het wit en de andere borst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor Utilita in het zwart/wit. Het tenue bevat nog een detail in de middelste blauwe baan, tussen het logo van Umbro en de club. Hier prijkt in het blauw de zogenaamde Yorkshire Rose. Dit is een eerbetoon aan de Yorkshire rose op het tenue van 100 jaar geleden. De binnenkant van de hals bevat ook nog een detail. Hierin zijn alle namen van de selectiespelers van 1922 verwerkt: ''Mutch, Wood, Wadsworth, Slade, Wilson, Watson, Richardson, Mann, Islip, Stephenson, Smith.'' Het Huddersfield Town thuistenue 2021-2022 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Nike. De kousen van het thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant een witte band met daarin een subtiele blauwe lijn.

Huddersfield Town uitshirts 2021-2022

Het Huddersfield Town uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend navy blauw en wordt vooral gekenmerkt door het opvallende patroon aan de linkerzijde van het voetbalshirt. Hier bevinden zich drie verticale banen in het zwart, wit en lichtblauw. In deze banen zijn opvallende verticale strepen verwerkt, welke het tenue een snel design geven. Onder de ronde hals bevindt zich een lichtblauwe band, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. In de nek van dit tenue zijn ook weer drie sterren verwerkt. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met lichtblauwe en witte accenten. Hudderfield Town heeft dit seizoen ook een alternatief uittenue. Het Hudderfield Town 3e voetbalshirt is mint groen met rode en blauwe accenten. Deze kleurencombinatie komt terug in de diagonale blokken aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op dit tenue zijn donkerblauw. Het 3e shirt bevat bovendien een ronde hals. Het broekje en de kousen van dit tenue hebben dezelfde kleur als het voetbalshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Huddersfield Town voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Juninho Bacuna, Sanogo, Schindler, Keogh, Ward en nog meer spelers.

Huddersfield Town voetbalshirts bestellen

De Umbro Hudddersfield Town voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs voor het shirt voor volwassenen is € 79,95 (Maten: S, M, L, XL en XXL). Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Huddersfield Town voetbalshirt in DEZE SHOP

of deze Huddersfield Town fanshop

Huddersfield Town thuisshirt 2021-2022

Huddersfield Town voetbalshirt 2021-2022 detail

Huddersfield Town uitshirt 2021-2022

Huddersfield Town 3e shirt 2021-2022