3 juli 2017

Huddersfield Town thuisshirt 2017-2018

Huddersfield Town en Puma hebben de nieuwe thuisshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt tijdens de campagne: ''WE ARE PREMIER LEAGUE.'' In deze shirts speelt de nieuwbakken Premier League club de wedstrijden in de competitie en de FA Cup in het John Smith's Stadium gedurende 2017-2018. Huddersfield eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de Championship en promoveerde via de play-offs naar het hoogste niveau van Engeland. Puma is ook dit seizoen de kledingsponsor van de club die onder leiding staat van trainer David Wagner. Hiervoor is het Duitse sportmerk vanaf het seizoen 2013-2014 verantwoordelijk. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt.

Huddersfield Town thuis shirt en tenue 2017-2018

Het Huddersfield Town shirt voor 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de witte en licht blauwe banen over het shirt. De verticale licht blauwe banen bevatten dit jaar een flitsend design, omdat deze bestaan uit dunne kleine puntjes. De mouwen van het shirt zijn een combinatie van licht blauw en wit en de bies is licht blauw. Verder bevat het shirt een henley collar in het blauw/wit en is het shirt ook uitgerust met rode accenten. Zo bevat de kraag een rood knoopje en zijn ook de logo's van Puma op de rechter borst en de mouwen rood. De linker borst bevat het logo van de club. Boven het logo prijken drie sterren, welke verwijzen naar het Engelse kampioenschap van 1924, 1925 en 1926. Vanaf dit seizoen heeft Huddersfield een nieuwe shirtsponsor. Het online gokbedrijf OPE SPORTS versiert vanaf dit seizoen de tenues van de Engelse Premier League club. Op de rechter mouw prijkt de Premier League badge en de andere mouw bevat het logo van subsponsor PURE BUSINESS GROUP.

Het nieuwe Huddersfield Town tenue voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten het licht blauwe gradient design. De onderkant van het shirt bevat ook een licht blauwe band. De kousen zijn wit met een rode Puma cat. Zoals alle tenues van Puma zijn deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer! Check ook het nieuwe uitshirt. 

Huddersfield Town voetbalshirt kopen

Het nieuwe Huddersfield Town shirt is vanaf nu te koop in de clubshop van de Engelse club. Mocht je niet aan het shirt kunnen komen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen eventueel voor je kijken wat we voor je kunnen doen! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Of check nieuwe voetbalshirts van 2017-2018 in deze officiële shop!