19 juli 2017

Huddersfield Town uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Huddersfield Town voor 2017-2018 is officieel gepresenteerd door Puma en de nieuwbakken Premier League club. In dit nieuwe shirt speelt Huddersfield de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Puma is ook dit seizoen kledingsponsor van de promovendus. Het Duitse sportmerk vervult deze functie sinds 2013-2014. Check hieronder de details van het nieuwe away shirt van de club van trainer Wagner.

Huddersfield Town flash uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt heeft een opvallend design en wordt ook wel het ''flash'' shirt genoemd. Daarmee is het shirt gebaseerd op een populair uitshirt van de jaren '90. ''The Terriers'' speelden in de periode 1991-1993 in eenzelfde soort voetbalshirt. Een van de meest opvallende wedstrijden in dit shirt was de wedstrijd tegen Bury op 14 september 1991 in Division Three. Na een 4-0 achterstand kwam Huddersfield in dit nieuwe shirt nog knap terug tot 4-4. Mede door dit huzarenstukje werd het shirt een van de bestsellers in de historie van de club.

Het shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de zwarte ''flash'' banen over het shirt. Op de voorkant van het tenue bevinden zich twee van deze flash banen, welke zowel aan de boven- als onderkant witte details bevatten. Het flash design komt ook weer terug onder de ronde hals van het nieuwe uitshirt. DE mouwen van het nieuwe tenue zijn uitgerust met een zwarte Puma T7 strip. Het logo van Puma prijkt op de rechter borst en op de mouwen in het wit en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo prijken drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de Engelse landskampioenschappen van 1924, 1925 en 1926. Sponsor OPE SPORTS versiert het midden van het shirt. De achterkant van het shirt is geheel rood. Het nieuwe tenue van Huddersfield Town wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de onderkant een zwarte strip. De kousen zijn ook rood met een zwarte strip aan de bovenkant. 

Zoals alle tenues van Puma zijn deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer! Check ook het nieuwe thuisshirt. 

Huddersfield Town voetbalshirt kopen

Het nieuwe Huddersfield Town shirt is vanaf nu te koop in de clubshop van de Engelse club. Mocht je niet aan het shirt kunnen komen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen eventueel voor je kijken wat we voor je kunnen doen! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Of check nieuwe voetbalshirts van 2017-2018 in deze officiële shop!