13 juli 2017

Arsenal 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van Arsenal of het ''Cup'' shirt van de Londenaren is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor PUMA tijdens de oefentrip van de club in Sydney. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van Arsenal vooral de uitwedstrijden in de cups: de Europa League, FA Cup en League Cup, maar ook een aantal wedstrijden in de Premier League. Het alternatieve uitshirt van The Gunners werd gepresenteerd als onderdeel van het black pack van Puma. Het nieuwe shirt van de club van Arsene Wenger staat geheel in het teken van het Londense nachtleven. Bovendien bevat het shirt een opvallende kleur. Puma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Arsenal tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2014-2015 kledingsponsor en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2019. Check hieronder de details van het nieuwe derde shirt van de club!

Wil je het zwart/roze Arsenal shirt direct kopen voor kinderen en volwassenen. Check het nu exclusief in deze online winkel of in deze SHOP!

Zwart/roze Arsenal 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Arsenal 3e shirt voor 2017-2018 staat dus geheel in het teken van het bruisende nachtleven van Londen en is daarom een combinatie van grijs en zwart. De grijze tint van het shirt wordt door PUMA ''dark gray heather'' genoemd. Deze kleur komt vooral terug in de body/romp van het shirt. De mouwen van het shirt zijn geheel zwart. Daarnaast bevat het alternatieve uitshirt van The Gunners fluoriserende roze accenten. Deze roze accenten komen terug in de klassieke polo kraag en inde logo's van de Engelse club, Puma en de hoofdsponsor.  Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is roze. Verder zal het shirt waarschijnlijk fluoriserende roze Ook het Arsenal 3e shirt van 2016-2017 bevat fluoriserende accenten, alleen waren deze op het shirt van afgelopen seizoen fel geel. Het nieuwe 3e shirt van de Londense club maakt dus onderdeel uit van een zogenaamd ''black pack'' dat door PUMA is gelanceerd gelanceerd gaat worden. Deze black pack betreft niet alleen zwarte Arsenal 3e shirt, maar ook nieuwe zwarte trainingskleding met roze accenten. Ook voor Borussia Dortmund en Leicester City is eenzelfde soort black pack gelanceerd. 

De rechter borst van het shirt bevat het Puma logo in het roze. Bovendien komt de cat van het Duitse sportmerk in het roze terug op beide mouwen. De andere borst bevat het logo van The Gunners in het roze en ook Fly Emirates staat in het roze op het midden van het shirt. De vliegmaatschappij is sinds 2006 hoofdsponsor van de club en blijft dit zeker tot 2018-2019. Ook de achterkant van dit shirt bevat nog een speciaal detail. Net onder de kraag is het kanon uit het logo van de club geplaatst. Ook deze is roze. Het nieuwe Arsenal tenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje, met aan de zijkanten een opvallende, roze strip. De broekjes bevatten ook weer de logo's van de club en Arsenal in het roze. De kousen zijn een combinatie van zwart en grijs met subtiele roze accenten.

De nieuwe Arsenal tenues zijn zoals alle tenues van het Duitse sportmerk uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu schitteren  sterren als Lacazette, Özil, Alexis, Martinez, Xhaka, Giroud, Mustafi, Bellerin, Walcott, Cazorla en andere sterren in dit shirt. Check bovendien details van het nieuwe
Arsenal thuisshirt en uitshirt.

Zwart/roze Arsenal shirt en tenue kopen

Het nieuwe Arsenal shirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. Het zwart/roze Arsenal tricot kan je namelijk kopen in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is voor kinderen € 69,95 en voor volwassenen € 79,95. Het broekje heeft een prijs van € 39,95 voor volwassenen € 34,95 voor KIDS. De kousen zijn € 19,95. In de onderstaande online winkels kan je het nieuwe Arsenal shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers dit seizoen ook op het shirt dragen!

Scoor je Arsenal shirt vanaf nu in de online WINKEL

of in deze SHOP!