Arsenal uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Arsenal uitshirt voor 2017-2018 is officieel gelanceerd. Eerder maakten de club en kledingsponsor Puma al het nieuwe thuisshirt en 3e of cup voetbalshirt voor komend seizoen bekend. In het vandaag gepresenteerde shirt speelt Arsenal vooral de Premier Leauge uitwedstrijden, maar ongetwijfeld ook een aantal uitwedstrijden in de FA Cup of Europa League. Puma is dit seizoen ook weer verantwoordelijk voor het design van het flitsende uitshirt. Het Duitse sportmerk uit Herzogenaurach is sinds 2014-2015 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben een verbintenis tot 2019. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van ''The Gunners.''

Wil je direct het nieuwe shirt kopen voor kinderen en volwassenen. Check het nu exclusief in deze online winkel

 of in deze SHOP!

Arsenal uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Arsenal uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen  overwegend licht blauw met navy blauwe details. Deze kleuren worden middels een flitsend effect afgewisseld. Dit effect wordt ook wel het ''gradient'' design genoemd. De club en Puma omschrijven het design van het shirt als '' "a sense of style with a touch of class.'' Door PUMA wordt de licht blauwe kleur ''Blue Danube'' genoemd en de donker blauwe kleur ''Limoges''. De laatste keer dat Arsenal een uitshirt had met deze kleurencombinatie was in het seizoen 2011-2012. Destijds was Nike nog kledingsponsor van de club en werd er ter ere van het 125 jarig bestaan van de club een klassiek shirt gelanceerd met deze kleurencombinatie. Ook tijdens de jaren '90 hadden The Gunners veelvuldig een blauw uitshirt. De eerste keer dat de club een blauw uitshirt had, was in 1892, zes jaar na de oprichting van de club. 

Het nieuwe uittenue van de Londense club bevat verder een ronde hals en licht blauwe mouwen met daarop weer het design van navy blauwe stippen. Bovendien worden de mouwen afgesloten door een rode bies. De mouwen bevatten het logo van Puma, welke ook weer terug komt op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club, die afgelopen seizoen als vijfde eindigde in de Premier League. Fly Emirates staat dit seizoen weer op het midden van het shirt. De vliegmaatschappij is sinds 2006 hoofdsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2018-2019. De achterkant van het uittenue bevat de iconische kanon uit het clublogo van de club van manager Wenger. Deze bevindt zich net onder de kraag. Het broekje van het nieuwe tenue bevat ook het gradient design en is een combinatie van licht blauw en donker blauw. Op deze broekjes bevinden zich ook de logo's van de club en Puma. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en zijn uitgerust met flitsende strepen. Check ook meer informatie over het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2017-2018 of 3e shirt van The Gunners. 

Alle Arsenal shirt zijn door Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu schitteren sterren als Lacazette,  Özil, Sanchez, Walcott, Ramsey, Lucas Perez Martinez, Giroud, Bellerin en andere sterren in het shirt.

Arsenal shirt en tenue kopen

Het nieuwe Arsenal uitshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en €69,95 voor kinderen. De broekjes zijn € 34,95 voor kids en € 39,95 voor volwassenen. De kousen hebben een prijs van € 19,95. In deze shops heb je de mogelijkheid de shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële en originele Premier League bedrukking, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Arsenal producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Arsenal shirt in deze SHOP!