Arsenal uitshirt 2024-2025 uitgelekt

Het nieuwe Arsenal uitshirt 2024-2025 is vandaag uitgelekt! Het shirt wordt pas in juli officieel gelanceerd, dus of deze informatie klopt, weten we niet 100% zeker! Wat wel zeker is, is dat ‘’The Gunners’’ het voetbalshirt dragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup tijdens het seizoen 2024-2025. Ook komend seizoen is adidas weer de producent van de Arsenal tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2019. Fly Emirates is sinds het seizoen 2006-2007 de shirtsponsor en staat ook komend seizoen weer op het midden van de Arsenal uittenues.

Zwart met rode en groene details?

Het Arsenal uitshirt 2024-2025 is zwart en wordt gekenmerkt door de verschillende groene en rode accenten. Onlangs kwam deze kleurencombinatie terug in een speciale adidas Arsenal Honor Oak sneaker die in het teken stond van de vriendschap tussen twee clublegendes: Ian Wright & David Rocastle. De Honor Oak sneaker was een ode aan de Caribische roots van beide spelers. De roots van beide spelers ligt namelijk in Jamaica en Trinidad & Tobago. 

De groene en rode accenten komen terug in het diagonale gedeelte van de v-hals. Deze bevat namelijk een rode en groene baan. Twee van de adidas strepen op de schouders zijn groen en de middelste baan is rood. De kleurencombinatie komt ook weer terug in de logo’s op de borst. De rechterborst bevat namelijk het adidas logo in het groen en het clublogo op de linkerborst is rood. Dit betreft niet het moderne clublogo, maar alleen het kanon uit het logo. Een ander detail van het Arsenal uitshirt is de print ter hoogte van de schouders op de zijkanten van het voetbalshirt. Het patroon wordt gekenmerkt door flitsende navy blauwe en witte golven, die verwerkt zijn in golven en kenmerkend zijn voor het adidas TIRO24 template. Last but not least staat het logo van hoofdsponsor Emirates Fly Better op het midden van het uitshirt en prijkt het logo van Visit Rwanda weer op de linkermouw. Het Arsenal uittenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden dezelfde golf als op het voetbalshirt. Op de voetbalbroekjes ontbreken dit seizoen namelijk de adidas trademark strepen. De sokken zijn zwart met rode en groene details.

Het is nog even wachten op de officiële lancering van het Arsenal uitshirt! Tot de officiële lancering in juli speelt de Londense voetbalclub de uitwedstrijden in het Arsenal uitshirt 2023-2024.

Arsenal uitshirt bestellen

Het adidas Arsenal uitshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica shirt € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen is het shirt € 79,95. Check in de onderstaande winkels ook nog de huidige Arsenal collectie. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Arsenal uitshirt 2024-2025 uitgelekt
Arsenal uitshirt 2024-2025 uitgelekt