Het Nike Sportswear tech fleece pak met hoody

Het is weer tech fleece tijd! De dagen worden korter en dat betekent dat je tech fleece pak van Nike weer uit de kast mag! Heb je er nog geen één? Lees dan vooral dit blog. Het tech fleece pak biedt namelijk de perfecte uitkomst als je wilt chillen in de koude of regenachtige herfst en winterdagen. Nike heeft dit joggingspak alweer een aantal jaar in haar collectie. Het tech fleece pak is in principe geen trainingspak om in te trainen of te sporten, maar is juist ideaal om na een training of enerverende wedstrijd te dragen. Voor het eerst heeft Nike dit pak niet alleen gelanceerd met een vest, maar nu ook met een hoody (zonder rits). Ben je benieuwd naar dit nieuwe pak? Check hieronder de details!

Nike tech fleece trui met capuchon

De hoody van het Nike tech fleece joggingspak is in twee kleuren beschikbaar, namelijk in het zwart en grijs. We bespreken het nieuwe pak aan de hand van de zwarte versie. De hoody heeft een fashionable look en ook nog eens een perfecte fit. Dit komt onder andere door het materiaal waarvan de trui is gemaakt. De hooded sweater bestaat namelijk deels uit katoen (66%) en deels uit polyester (34%). Dit materiaal voelt niet alleen super zacht aan, het is ook nog erg licht en houdt je warm na het sporten of een training. Daarnaast hebben alle items uit de tech fleece lijn van Nike een perfecte fit. In de Tech fleece hoody is namelijk ook voor een deel spandex verwerkt, wat als kenmerk heeft dat het goed mee rekt. Kenmerkend aan de tech fleece hoodies en vesten is bovendien dat de achterkant van deze items iets langer is. Dit biedt net wat meer bescherming.  De trui bevat verder een hoge hals met een capuchon. In deze driedelige capuchon kan je je perfect verstoppen en tot rust komen als je lekker wilt chillen en nergens meer zin in hebt! Op de hoodies prijkt natuurlijk ook met trots de swoosh van Nike in het zwart.

Nike tech fleece joggingsbroek

De tech fleece trui je perfect combineren met de speciale tech fleece joggingsbroek van Nike. Deze trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de hoodie. Kenmerkend aan de broek is ook weer de strakke pasvorm. Deze pasvorm wordt door Nike namelijk de toelopende fit genoemd. Aan de bovenkant valt de broek wat ruimer en naar de onderkant van de Nike joggingsbroek valt deze strak. Vooral om de enkels en kuiten valt de broek lekker getailleerd. Rondom de enkels zijn zogenaamde ''cuffs'' aangebracht, waardoor de broek perfect aansluit op de enkels. De bovenkant van de Nike tech fleece joggingsbroek bevat een tailleband met een koord, zodat je de broek zelf wat losser en strakker kunt doen. De zijkanten van de broek bevatten zakken met witte accenten, zodat je nog beter kunt chillen! Op de broeken schittert ook het speciale Nike Sportswear logo. Dit embleem bestaat uit de swoosh en de naam van het merk.

Ben je op zoek naar het ultieme pak om in te chillen en te relaxen? Dan is dit het perfecte joggingspak! Check hieronder nog meer afbeeldingen van het joggingspak. Nike heeft inmiddels voor alle topclubs ook een speciaal tech fleece pak gelanceerd, welke de spelers rondom de trainingen en wedstrijden dragen. Vaak wordt dit pak ook als presentatiepak gebruikt! Check ook ons blog over het tech fleece pak met vest!

Nike tech fleece joggingspak bestellen

Het Nike tech fleece joggingspak met hoody kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande webshop! Het pak is beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De hoody heeft voor volwassenen een prijs van € 80,- en voor kinderen een prijs van € 70,-. De tech fleece joggingsbroek is in volwassen maten € 80,- en voor kinderen ook € 70,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Nike tech fleece pak exclusief in deze SHOP!