6 november 2018

Het Nike Sportswear retro jack en trainingspak met burberry design!

In één van onze blogs hadden we het er al over. Het Nike Sportswear logo lijkt vanaf 2019-2020 op een aantal voetbalshirts van Nike terug te keren en wel op de 3e shirts van de topclubs. Sinds 1995 heeft Nike ervoor gekozen om alleen de swoosh te gebruiken op de voetbalshirts en tenues. Daar lijkt volgend seizoen wat verandering in te komen. Dat was voor ons de reden om een blik te werpen op de nieuwste Nike Sportswear collectie. De nieuwe casual collectie van het Amerikaanse sportmerk bevat namelijk een vet trainingsjack en trainingsbroek met een all-over jaren '80 print over deze items. Wil je opvallen of ben je een echte fan van retro en vintage? Dan mogen deze twee items niet ontbreken in je kledingkast!

Nike Sportswear retro trainingsjack met all-over burberry print

Het nieuwe Nike Sportswear trainingsjack voor FW 2019 bevat namelijk een all-over print van blokken, horizontale en verticale lijnen. Hiermee heeft het Nike Sportswear jack een burberry achtige print over gehele jack. Aan het klassieke voetbaljack is door het Amerikaanse sportmerk een eigentijdse en vintage design gegeven. De retro look van de jacks komt ook geheel terug in de hoge hals van de nieuwste Nike trainingsjacks en in de brede tailleband aan de onderkant. Deze band zorgt ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam. Een ander retro kenmerk van de nieuwe Nike Sportswear trainingsjacks is de taping over de mouwen. Het jack is in drie kleuren gelanceerd. Op het blauwe en zwarte jack is de taping over de schouders en mouwen wit en over het rode jack is de taping zwart. Op de linker borst prijkt het vintage Nike Sportswear logo. Uiteraard zijn de jacks ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten.

Het leuke is dat Nike dit jaar ook een speciale trainingsbroek voor het Nike Sportswear retro pak heeft uitgebracht. Deze trainingsbroeken hebben dezelfde burberry print als de jacks. Kenmerkend aan de Nike trainingsbroeken is natuurlijk ook de strakke pasvorm. Vooral rondom de enkels en kuiten valt de broek strak. Ter hoogte van de enkels is de broek uitgerust met geribde boorden, zodat je sneakers er nog meer uit komen. De zijkanten van de vintage trainingsbroek van Nike zijn uitgerust met dezelfde taping als over de schouders van het jack loopt en hier staat ook het Sportswear logo van het merk. De broek wordt afgemaakt door twee zakken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de vette vintage Nike Sportswear trainingspakken met all-over burberry print en check ook het nieuws over de voetbalshirts van 2019-2020.

Nike Sportswear retro jack bestellen

Deze nieuwe Nike Sportswear retro collectie kan je vanaf nu bestellen! Het trainingsjack heeft in alle kleurstellingen een prijs van € 75,- en de broek heeft een prijs van € 60,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check deze collectie exclusief in de onderstaande winkel! Directe levering.

Bestel je Nike retro trainingspak direct in de officiële Nike SHOP!