Het Neymar Nike Silencio trainingspak voor kinderen

Het nieuwe Nike X Neymar Silencio pack bevat ook een vet trainingspak. Dit pak hadden we nog niet besproken, maar is het natuurlijk wel waard! Het nieuwe pak is door Nike alleen uitgebracht voor kinderen en zal niet door de speler zelf gedragen worden. Het trainingspak is onderdeel van het Silencio pack, waarin de nieuwe Neymar Mercurial Vapor voetbalschoenen de eyecatchers zijn. Achter ieder pack schuilt een verhaal. Het Silencio pack vormt daar geen uitzondering op. Dat vertellen we eerst voordat we het gave Neymar trainingspak voor kinderen bespreken!

Neymar Silencio voetbalhoodie en trainingsbroek

Silencio. Stilte. Tot stilte manen. De mond snoeren. Een tatoeage! Dit zijn de steekwoorden van het nieuwe pack. Neymar heeft namelijk een de binnenkant van de wijsvinger van zijn rechterhand een tatoeage met de tekst: SHHH… Deze letters staan centraal in het Nike Neymar Silencio pack. Neymar heeft deze tattoo natuurlijk niet voor niks laten zetten. Het is een ode aan al zijn criticasters, degenen die vooroordelen over hem hebben, voor die hem haten! Met zijn creatieve acties, snelheid en branie is de Braziliaan namelijk iedereen de baas op het veld. Dit thema komt niet alleen terug in de nieuwe voetbalschoenen van Neymar, maar ook in het trainingspak, zij het wel wat subtieler. Het pak bestaat uit een training top en een tapered trainingsbroek. De top is navy blauw met rode details en is uitgerust met een diagonale rits over de linker bovenkant van de training sweater. De rode tint komt ook weer terug in de swoosh van Nike, die zich bevindt op de rechter borst. Boven de swoosh staat het bekende Neymar embleem. De capuchon van de top bevat een all-over print van de tekst: SHHH… Verder bevat de training top de bekende details. De top is uitgerust met raglanmouwen en bevat ook duimgaten aan de onderkant, zodat deze nog strakker om het lichaam valt.

De trainingsbroek heeft dezelfde kleur als het pak. Ook deze is donker blauw en bevat aan de binnenkant van de tailleband dezelfde print als in de capuchon. Ter hoogte van de rechterknie prijken de swoosh van Nike en het Neymar logo. De broek heeft een tapered fit. Dit betekent dat deze lekker strak om de kuiten en enkels valt. De enkelritsen aan de onderkant zorgen ervoor dat je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Neymar trainingspak voor kinderen en check ook de speciale Silencio voetbalshirts!

Neymar trainingspak voor kinderen kopen

Dit nieuwe trainingspak kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. De voetbalhoodie heeft een prijs van € 45,- en de trainingsbroek is € 40,-. Check in deze winkels ook nog andere Neymar JR producten van Nike. Directe levering gegrandeerd!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP!