Het Neymar JR Shhh Silencio pack voetbalshirt

Nike heeft weer een geheel nieuwe Neymar JR signature lijn uitgebracht. Alle producten uit deze speciale lijn staan in het teken van een tattoo, die de Braziliaanse ster van Paris Saint Germain en Brazilië aan de binnenkant van zijn vingers heeft staan: SHHH! Deze tattoo wordt zichtbaar wanneer Neymar JR zijn vinger voor zijn lippen doet, speciaal om zijn haters en tegenstanders de mond te snoeren. Het vormt de inspiratie van het nieuwe Silencio pack, waarvan de de voetbalschoenen natuurlijk het top product zijn. Rondom deze voetbalschoenen heeft Nike ook een kledinglijn uitgebracht, waaronder een speciaal voetbalshirts/trainingsshirt!

Neymar JR Silencio trainingsshirt

Dit voetbalshirt wordt niet door Neymar JR gedragen, maar is natuurlijk perfect voor de echte fan van Neymar da Silva Santos Júnior om de blits te maken op het voetbal- of trainingsveld. De lijn is overigens wel speciaal voor kinderen uitgebracht. Het voetbalshirt uit de Silencio lijn van Nike is zowel in een zwarte als witte versie beschikbaar. Beide voetbalshirts ebvatten een all-over print van de tekst ''SHHH'' over de mouwen. Deze print komt ook weer terug op het midden van het shirt, de plek waar normaliter plaats wordt gemaakt voor de hoofdsponsor van een club. Het is overigens niet voor niets dat Nike dit special edition pack heeft gelanceerd. Het gehele pack is een statement om de criticasters van Neymar buitenspel te zetten. Het gehele pack bestaat uit opvallende producten, waardoor de Braziliaanse aanvaller zich nog beter kan concentreren op zijn creativiteit en kwaliteit. Tot zover de symboliek van het pack. De linker borst van het voetbalshirt is uitgerust met een zwarte badge met daarin het Neymar trademark logo en de rechter borst bevat de swoosh van Nike in het rood! Op het zwarte voetbalshirt is de badge overigens zilver en zijn de letters ''SHHH'' monochroom, waardoor deze alleen in het donker zichtbaar zijn. Uiteraard kan je bij dit voetbalshirt ook een bijbehorend broekje of trainingsbroek bestellen, waardoor je helemaal in Neymar JR stijl je tegenstanders gek kunt maken!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de speciale Neymar X Silencio Nike trainingsshirts! 

Neymar SHHH Silencio voetbalshirt kopen

Het voetbalshirt is door Nike in kindermaten uitgebracht en kun je in de onderstaande winkels kopen! Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en heeft slechts een prijs van EU 24,95! Check in deze shops ook andere producten uit het Silencio pack, zoals de voetbalschoenen, een rugzak en een trainingspak! Directe levering!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP!