1 februari 2016

Estudiantes de La Plata thuisshirt 2016

Het nieuwe Estudiantes de La Plata thuisshirt voor 2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Umbro en de Argentijnse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Estudiantes de Argentijnse Primera Division thuiswedstrijden in het Estadio Jorge Luis Hirschi in Buenos Aires gedurende dit seizoen. Het design van het nieuwe voetbalshirt van Estudiantes heeft veel weg van het design van het PSV thuisshirt. Niet geheel toevallig is Umbro ook kledingsponsor van de Eindhovenaren.

Het nieuwe Estudiantes de La Plata thuisshirt 2016 wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Verder is het voetbalshirt van Estudiantes uitgerust met zwarte accenten. Deze komen terug in de ronde hals met daaronder het v-design en de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met de diamant van de Engelse kledingsponsor Umbro. Het merk is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Argentijnse club. De andere borst bevat het embleem van de club met de gouden ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK voor clubteams in 1968. Hoofdsponsor DIRECTV versiert het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van Estudiantes wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en rood/witte kousen. Check ook het eerder deze maand gepresenteerde 3e voetbalshirt van de Argentijnse club of meer over de deal tussen Umbro en de club hier.

De nieuwste Estudiantes de La Plata voetbalshirts voor 2016 zijn vanaf april 2016 te koop in de online shop van Subside Sports!

Estudiantes -de -la -plata -thuisshirt -2016