11 februari 2021

Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2021

De Argentijnse voetbalclub Estudiantes de La Plata heeft in samenwerking met kledingsponsor Under Armour de nieuwe Estudiantes de La Plate voetbalshirts 2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt Estudiantes de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2021. Under Armour is sinds 2019 de kledingsponsor van ''Los Pincharratas'' en dit contract loopt nog tot het einde van dit seizoen.

Estudiantes thuisshirt 2021

Het Estudiantes de La Plata thuisshirt 2021 heeft ook dit jaar weer het iconische design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede rode en witte banen en bevat een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. Onder de hals bevindt zich een driehoek en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit/rood gekleurd. De rechterborst bevat het logo van Under Armour en de linkerborst is uitgerust met het logo van de viervoudig winnaar van de Copa Libertadores. De Argentijnse voetbalclub werd in 1968 ook wereldkampioen en zoals ieder jaar bevat het tenue ook dit jaar een verwijzing naar het winnen van de wereldbeker. Op de onderzijde van de onderkant van het voetbalshirt prijkt de tekst: ''Campéon Del Mundo.'' Op de middelste baan op de achterkant van het voetbalshirt staat ook nog een tekst in een sierlijk lettertype: ''A la gloria no se illega por un camino de rosas.'' Verder bevat het tenue ook nog een andere tag op de onderkant. Dit rode label bevat de tekst: ''15 Anos – 2006 – Campeon Apertura.'' Sponsor Rapicuotas prijkt op de achterkant van het voetbalshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Estudiantes uitshirt 2021

Het Estudiantes de La Plata uitshirt 2021 is dit jaar geheel wit en bevat een klassieke kraag met een rood knoopje. Ook de logo's van de club en Under Armour staan in het rood op het voetbalshirt. Daarnaast is het uittenue uitgerust met dezelfde details als het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sabbag, Sarmiento, Mura, Tobio, Ayala en andere sterspelers.

De nieuwe voetbalshirts van Estudiantes de la Plata kan je vooralsnog niet online bestellen. Ben je fan van de Argentijnse club en wil je Estudiantes aanmoedigen? Check dan ook goedkope t-shirts of hoodies in deze winkel! 

Estudiantes thuisshirt 2021