26 augustus 2017

Estudiantes de La Plata thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Estudiantes de La Plata thuisshirt voor 2017-2018 is officieel gepresenteerd door de Argentijnse club en kledingsponsor Umbro. In dit nieuwe shirt speelt de Argentijnse club de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2017-2018 in het Estadio Ciudad de La Plata. Check hieronder de details van het traditionele voetbalshirt.

Het Estudiantes de La Plata shirt heeft ook dit seizoen weer het traditionele design en wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het voetbalshirt. Het shirt bevat bovendien zilveren accenten, welke terug komen in een strip aan de onderkant van de mouwen en in de crew neck. Verder is ht shirt uitgerust met een opstaande kraag met zilveren details. Het logo van de club prijkt op de linker borst. Boven het logo van de club van trainer Gustavo Matosas prijkt een ster. Deze ster verwijst naar het winnen van het WK voor clubteams in 1968. Destijds heette deze beker nog de intercontinentale beker. Het logo van kledingsponsor Umbro versiert de rechter borst. Het Engelse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor van de club. Op het midden van het tenues staat sponsor DIRECTV Sports. Het tenue van de Argentijnen wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en rood/witte kousen.

Het shirt van Estudiantes is vooralsnog nergens te koop. Wil je andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check het dan exclusief in deze winkel! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!