Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2020-2021

Estudiantes en kledingsponsor Under Armour hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In deze tenues speelt Estudiantes de La Plata de Argentijnse Primera Division wedstrijden gedurende 2020 en een deel van 2021. ''Los Pincharratas'' speelt ook dit seizoen haar thuiswedstrijden weer in het Estadio Jorge Luis Hirschi. Het is het tweede opeen volgende jaar dat Under Armour verantwoordelijk is voor de aankleding van de Argentijnse club. Vorig seizoen tekenden beide partijen een deal voor meerdere seizoenen. De nieuwe tenues zijn een ode aan de succesvolle jaren '60 en '70.

Estudiantes thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Estudiantes thuisshirt voor 2020-2021 bevat dit jaar een design van dunnere, rode en witte, verticale banen over de body en de mouwen van het tenue. De mouwen bevatten aan de onderkant een rode band, waarin de naam van Under Armour staat. Het logo van het sportmerk prijkt ook op de rechterborst. De andere borst is uitgerust met het nieuwe Estudiantes logo. Dit logo heeft vanaf nu de vorm van een driehoek met daarin vier vlakke, twee van de vlakken zijn rood en twee geel. In deze vlakken is ook de E van Estudiantes verwerkt. Ook de onderkant van het Estudiantes tenue bevat een rood/wit label met de letter E. Het Estudiantes thuistenue bevat verder een y-vormige hals in het wit. Op de achterkant van het tenue staan bovendien drie sterren, welke verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1968, 1969 en 1970. De onderkant van de achterkant van het tenue bevat de tekst: ''CAMPEÓN DEL MUNDO.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en rood/witte kousen.

Estudiantes uitshirt 2020-2021

Het Estudiantes uitshirt voor 2020-2021 is een combinatie van wit en zilver. Het tenue wordt namelijk gekenmerkt door de witte en zilveren banen van de borst naar d eonderkant van het tenue. Verder bevat het tenue de zwarte en rode details uit de clubkleuren van de Argentijnse club. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de y-hals. De logo's van de club en Under Armour staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de andere details. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Estudiantes tenue, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mascherano, Cauteruccio, Fernandez, Diaz, Schunke, Jara en nog meer spelers. Het nieuwe shirt van Estudiantes de la Plata kan je vooralsnog niet online bestellen. Ben je fan van de Argentijnse club en wil je Estudiantes aanmoedigen? Check dan ook goedkope t-shirts of hoodies in deze winkel!