13 april 2017

Estudiantes de La Plata uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van de Argentijnse voetbalclub Estudiantes de La Plata voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door Umbro en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Ciudad de La Plata. In dit nieuwe trikot speelt de club van trainer Vivas en voorzitter/speler Juan Sebastian Veron de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2017 en een deel van 2018. Check hieronder alle informatie over het nieuwe shirt van Estudiantes.

Het nieuwe Estudiantes uitshirt voor 2017-2018 is overwegend donker grijs en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten over de body van het shirt. Deze ruiten hebben wat weg van de structuur van het logo van kledingsponsor Umbro. Het logo van het Engelse sportmerk versiert de linker borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de Argentijnse club. Boven het logo van de club prijkt een gouden ster, welke verwijst naar het gewonnen WK voor clubteams in 1968. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de oranje details, welke terug komen in de ronde hals (met v-design), de bies aan de onderkant van de mouwen en een band aan de onderkant van het shirt. Hoofdsponsor DIRECTV Sports staat op het midden van het shirt van de Argentijnen. Het tenue van Estudiantes wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje en witte kousen. Op beide items zijn oranje details aanwezig.

Het nieuwe shirt van Estudiantes kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van Estudiantes. Wil je andere shirts van Argentijnse of Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check het dan in deze online winkel!