25 januari 2023

Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub Estudiantes de La Plata heeft vandaag de nieuwe Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de achttiende plek in de Argentijnse competitie. Estudiantes produceert de voetbalshirts zelf en doet dat onder het label van het ''merk'' Ruge.

Estudiantes thuisshirt 2023

Het Estudiantes de La Plata thuisshirt 2023 bevat het traditionele design. Het voetbalshirt heeft namelijk een design van verticale rode en witte banen. De ronde hals en de biesjes zijn zwart en verder zijn alle details op het tenue zwart. De rechterborst is uitgerust met het logo van Ruge en de linkerborst bevat het clublogo. Dit logo is zwart/wit met een zwarte ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de wereldbeker voor clubteams (Intercontintental Cup) in 1968. Een speciaal detail bevindt zich op de onderkant van de achterkant van het voetbalshirt. Hier staat de tekst: Campéon del Mundo. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van B-play en de Estudiantes voetbalshirts bevatten ook de logo's van verschillende andere sponsors: Mateu Sports, Bricks M2V en Mejor Credito. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte taping. De kousen zijn grijs met aan de bovenkant een witte band.

Estudiantes uitshirt 2023

Het Estudiantes de La Plata uitshirt 2023 heeft een vrij eenvoudig design. Dit voetbalshirt is volledig wit en bevat een rode V-hals en rode biesjes. Alle logo's en details op het voetbalshirt zijn ook rood en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en witte kousen met contrasterende details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sosa, Ascacibar, Boselli, Zuqui, Andújar, Carrillo, Zapiola en nog meer spelers. De Ruge Estudiantes de La Plata voetbalshirts kan je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub bestellen. Ben je fan van de Argentijnse club en wil je Estudiantes aanmoedigen? Check dan ook goedkope t-shirts of hoodies in deze winkel! 

Estudiantes thuisshirt 2023

 

Estudiantes uitshirt 2023

Estudiantes thuisshirt 2023