Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2022

De Argentijnse club Estudiantes de La Plata heeft onder een eigen label (RUGE) de voetbalshirts voor 2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt Estudiantes de La Plata de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. Ruge vervangt vanaf dit seizoen Under Armour als kledingsponsor van de club en is door de club zelf ontwikkeld. Het merk is geïnspireerd door het DNA en de waarden van de club.

Estudiantes thuisshirt 2022

Het Estudiantes de La Plata thuisshirt 2022 wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. Het tenue bevat een ronde hals, welke aan de achterzijde zwart is. De binnenkant van de hals bevat een kleine taping in de clubkleuren van ''Los Pincharratas.'' De band aan de onderkant van de mouwen is voor de helft zwart en voor de helft wit. Op de rechterborst prijkt het logo van Ruge en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor B.Play versiert het midden van de Estudiantes tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en de kousen zijn wit met rode details.

Estudiantes uitshirt 2022

Het Estudiantes de La Plata uitshirt 2022 is wit en bevat twee verticale rode banen op de linkerzijde van het tenue. Dit tenue bevat een rechte hals met aan de onderkant een rode driehoek. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen is een combinatie van rood en wit. Ook dit tenue bevat een label in de clubkleuren aan de binnenzijde en verder staan alle logo's op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Estudiantes de La Plata voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Boselli, Del Prete, Diaz, Godoy, Castro, Ayovi en nog meer spelers. De Ruge Estudiantes de La Plata voetbalshirts kan je vooralsnog niet online bestellen. Ben je fan van de Argentijnse club en wil je Estudiantes aanmoedigen? Check dan ook goedkope t-shirts of hoodies in deze winkel! 

Estudiantes thuisshirt 2022

Estudiantes uitshirt 2022