De zwarte adidas A16+ Ultraboost sneakers zijn herboren!

De ACE Ultraboost sneakers zijn terug! Na een jaartje pauze heeft adidas de onder voetballers populaire sneakers opnieuw uitgebracht. De naam van de sneaker is ook wat veranderd. De sneaker heet vanaf nu de adidas A16+ Ultraboost schoen in plaats van ACE. De reden hiervoor is dat de ACE silo van adidas is vervangen door de Predator voetbalschoenen. De sneaker is door adi in drie verschillende kleuren uitgebracht en in dit blog bespreken we de zwarte adidas A16+ sneakers. De schoenen stonden altijd al bekend om het strakke design en de verschillende functionaliteiten! Daar is een jaar na dato niets aan veranderd. Ook met de zwarte A16+ sneaker worden voetbal, hardlopen en streetwear perfect met elkaar gecombineerd! Wil je alles weten over deze vette schoen? Check alle informatie hieronder!

Design en functionaliteiten adidas A16+ Ultraboost schoenen

Het Primeknit bovenwerk van de nieuwste adidas A16+ schoenen is geheel zwart en dit geldt ook voor de drie adidas strepen aan de zijkanten van de schoen. Deze zieke sneakers zijn niet alleen zwart. Om een echte no-nonsense look te creëren bevatten de schoenen ook witte accenten. De rubberen zool is wit en ook de hielkap aan de achterkant van de schoenen is wit. Verder bevat de schoen nog verschillende details. Zo is de instap uitgerust met lipjes, zodat je nog makkelijker de schoenen in kan stappen. De binnenzool bevat het vintage adidas Tango logo en de achterkant van de sneakers bevat het performance logo van het Duitse sportmerk. Wat maakt de schoenen, buiten het design, nog meer zo populair? Dat is onder andere het gebruiksgemak. Deze sneaker is namelijk ideaal om in je vrije tijd te dragen, maar ook om mee te sporten. De adi A16+ sneaker bevat ook dit jaar weer de nieuwste technologische snufjes en materialen. Check hieronder de kenmerken van de schoen!

  • De bovenkant van de zwarte adidas A16+ sneaker is gemaakt van een Primeknit materiaal. Kenmerkend aan dit gebreide materiaal is dat het perfect om de voeten valt. Dat niet alleen! Het zorgt ook nog eens voor een ideale ondersteuning en comfort.
  • De voorvoeten zijn niet uitgerust met veters. Dit systeem wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en bestaat uit verschillende lagen en heeft geen randen. Ook dit staat in het teken van de perfecte fit en de ideale ondersteuning.
  • De witte hielkap aan de achterkant van de sneaker zorgt niet alleen voor ondersteuning, maar ook voor een ideale pasvorm en een optimale bescherming en beweging van de achillespezen.
  • De zool is gemaakt van een zogenaamd continental rubbber, waarin de adidas Ultraboost technologie verwerkt is. Hoe meer energie je in deze schoen legt, hoe meer je terug krijgt, met andere woorden: de schoenen hebben een perfecte schokdemping. Een ander voordeel van het materiaal is dat je snel van richting kunt veranderen of snel in kan spelen op veranderende situaties.
  • Het zogenaamde Torsion systeem tussen de hiel en de voorvoet zorgt nog voor dat extra beetje stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de zwarte adi A16+ Ultraboost sneakers, die weer helemaal herboren zijn. Deze schoenen zijn onderdeel van een nieuw pack van adidas. Het Duitse sportmerk heeft deze schoen ook in het beige en met camo luipaard print uitgebracht.

Zwarte adidas Ultraboost sneaker bestellen

De zwarte adidas A16+ Ultraboost sneaker kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit betreft een limited edition, wat betekent dat de sneaker maar beperkt voorradig is! Deze sneaker is vrij duur. Deze hebben namelijk een prijs van € 200,- en zijn beschikbaar in een range van maat 40 tot 47. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze vette sneakers exclusief in deze SHOP

of deze winkel!