12 oktober 2018

adidas lanceert A16+ Ultraboost sneaker met camouflage luipaard print

Nadat adidas gedurende een jaar vrijwel geen nieuwe adidas 16 Ace 16+ Pure Control sneakers heeft gelanceerd, heeft het merk nu drie nieuwe kleuren van de populaire UltraBoost schoenen uitgebracht! De laatste ACE sneaker is alweer even geleden. De reden hiervan is dat de ACE voetbalschoenen verdwenen zijn en inmiddels zijn vervangen door de Predators. De sneakers werden altijd tegelijkertijd met de voetbalschoenen uitgebracht. Met het verdwijnen van de ACE voetbalschoenen leek de ACE Ultra Boost sneaker ook verdwenen. Niets is minder waar. It’s back en wel met een all-over camo/ luipaard print! Daarover straks meer. De schoen heeft ook nog een nieuwe naam gekregen. Sinds dit jaar is ACE vervangen door A en heten de sneakers adidas A 16+ Ultra Boost sneakers. De nieuwe schoenen uit de lijn van het Duitse sportmerk hebben een opvallende print en bevatten ook nog eens gouden accenten en de nieuwste technologieën.

Kenmerken adidas A16+ camouflage Ultraboost schoenen

De A16+ Ultra Boost schoenen staan voor innovatie in design en materiaal. Om deze reden zijn de sneakers vooral populair onder voetballers, die overal en altijd hun voetballook willen tonen. Dat kan zeker met deze nieuwe sneakers! De niewe adidas UltraBoost schoenen hebben een all-over camouflage print in het grijs/zwart/bruin. Deze luipaard print bevindt zich over het gehele bovendeel van de schoenen. De zijkanten van de nieuwe camouflage sneakers van adidas bevatten drie zwarte adidas strepen en de zool van de schoenen is wit. Adidas heeft dit jaar ook een vleugje elegantie en durf toegevoegd aan de nieuwe sneaker en dit komt terug in de hielkap van de schoenen. De hielkap van de nieuwe sneakers is namelijk goud! Twee jaar geleden lanceerde adi ook al eenzelfde soort sneaker. Een van de eerste adidas ACE16 Ultraboost sneakers had namelijk ook een all-over camouflage print. Aan de technische kenmerken en materialen heeft adi niet veel veranderd. We stippen ze hieronder nog even kort aan:

  • De bovenkant van de adidas Ultraboost sneakers zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Kenmerkend hieraan is dat het perfect om de voeten valt en ook nog eens de perfecte ondersteuning biedt voor je voeten;
  • De adi A 16+ Ultraboost sneakers bevatten geen veters. Dit systeem wordt door adidas de Purecut-sok genoemd. Ook de kleine enkelsok zorgt ervoor dat de sneaker perfect om de voeten valt.
  • De achterkant van de Ultraboost sneakers bevatten een hielkap. Op de nieuwe camouflage sneaker is deze dus goud en deze kap biedt de perfecte ondersteuning voor met name je achillespees.
  • Kenmerkend aan de nieuwe A16 + Ultraboost sneaker is de zool van de schoenen. In deze rubberen Continental zool is de adidas Ultra Boost technologie verwerkt. Dit betekent dat hoe meer energie je geeft, hoe meer je terug krijgt van deze sneaker. De sneakers hebben daarom een perfecte schokdemping.

De combinatie van het vette luipaardpatroon en de revolutionaire technologieën die in de sneaker verwerkt zijn, maakt deze schoenen de ideale schoen voor de echte liefhebber!

adidas A16+ Ultraboost sneaker met luipaard print bestellen

De nieuwe adidas A16+ Ultraboost sneaker betreft een limited edition en kan je dus maar in beperkte oplage bestellen. De schoenen zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 220,-. Deze schoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS! Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze vette sneakers exclusief in deze SHOP

of deze winkel!