Club Brugge uitshirt 2021-2022

Club Brugge en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe Club Brugge uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt het elftal van trainer Philippe Clement de uitwedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League, de beker en Champions League in 2021-2022. Eerder presenteerden de club en het Italiaanse sportmerk al het nieuwe Club Brugge thuisshirt.

Geel Club Brugge uitshirt 2021-2022

Het Macron Club Brugge uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel goud en doet denken aan het tenue uit het kampioensjaar van 2018. Het tenue bevat een all-over print van cirkels en bevat ook een print van de leeuw uit het wapen van de stad. Daarnaast is het Club Brugge uittenue uitgerust met blauwe en zwarte details, afkomstig uit de clubkleuren van de Belgische kampioen. Deze kleurencombinatie komt terug in het diagonale gedeelte van de hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de onderkant van de zijkanten van het tenue bevatten blauw/zwarte details. De binnenkant van de hals is verder uitgerust met een label in stijl van het logo van de club. Dit label bevat een design van diagonale vlakken in het blauw/zwart. Hierin is ook het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1891. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron logo in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue staat sponsor Unibet. Het gokbedrijf is sinds 2019 de shitsponsor van Club en Macron verzorgt sinds 2017 de tenues van de Belgische club. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club geborduurd: ‘’No Sweat, No Glory.’’ Daaronder staat het logo van subsponsor CANDRIAM. Het tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje. De kousen zijn aan de bovenkant zwart en aan de onderkant geel. Beide delen worden gescheiden door een horizontale blauwe lijn.

Alle tenues van Macron zijn dit jaar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Club Brugge uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lang, Dost, Vormer, de Ketelaere, Vanaken, Mbamba, Sobol en nog meer spelers.

Club Brugge voetbalshirt bestellen

Het Macron Club Brugge uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de club. Vanaf augustus kun je de voetbalshirts ook bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de voetbalshirts is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het nieuwe Club Brugge uitshirt 2021-2022 direct in de officiële MACRON SHOP!

of deze webshop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)

Club Brugge uitshirt 2021-2022

Club Brugge uittenue 2021-2022