Club Brugge uitshirt 2022-2023

Club Brugge en kledingsponsor Macron Sportswear hebben het nieuwe Club Brugge uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Belgische club de Jupiler Pro League, beker – en Champions League uitwedstrijden in 2022-2023. Club Brugge werd afgelopen seizoen opnieuw kampioen van België. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Club Brugge voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds het seizoen 2017-2018 de kledingsponsor van de Belgische kampioen. Unibet is sinds 2019-2020 de shirtsponsor van Club Brugge.

Club Brugge uit shirt en tenue 2022-2023

Het Club Brugge uitshirt 2022-2023 heeft een artistieke look! Het voetbalshirt is wit en bevat een design van flitsende diagonale, zwarte en blauwe strepen. Deze strepen vormen een design van beschilderd doek. De clubkleuren komen ook terug in de hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De mandarin neck van het voetbalshirt is zwart met een blauwe opening. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van zwart en blauw. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven de badge staat een gouden ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen. Per toen kampioenschappen mag er een ster aan het clublogo toe worden gevoegd in België. Hoofdsponsor UNIBET versiert het midden van het voetbalshirt. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt opnieuw het motto van de kampioen: ''NO SWEAT NO GLORY.'' Een ander detail bevindt zich ter hoogte van het logo van Club Brugge. Hier is middels een tone-on-tone effect het oprichtingsjaar van de club in het materiaal van het tenue verwerkt: 1891. Het Club Brugge uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte touwtjes, waarin blauwe lijnen zijn verwerkt. De zijkanten van de voetbalbroekjes bevatten dezelfde print als op het tenue. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Macron. De kousen zijn wit met twee zwarte en blauwe horizontale strepen. Op de kousen staan ook weer het Macron hero logo en het oprichtingsjaar.

Zoals alle Macron tenues zijn de Club Brugge voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Macron Club Brugge uitshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lang, Boyata, Buchanan, Jutglá, Adamyan, Skov Olsen, Vanaken, Vormer en nog meer spelers. In sommige uitwedstrijden draagt Club Brugge het Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023

Club Brugge uitshirt bestellen

Het Macron Club Brugge uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95. In deze winkels vind je ook andere Club Brugge merchandising en kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Club Brugge uitshirt in de officiële MACRON SHOP!

of deze webshop

Club Brugge uitshirt 2022-2023

Club Brugge uitshirt 2022-2023