7 juni 2017

Club Brugge voetbalshirts 2017-2018

Het nieuwe Club Brugge thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018 zijn vandaag officieel gelanceerd door Macron en de Belgische club. In dit nieuwe shirts speelt Club Brugge de wedstrijden in de Belgische competitie en beker gedurende 2017-2018. Club Brugge eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Belgische Jupiler League en speelt daarom deze zomer in de voorronde van de Champions League. Macron is de nieuwe kledingsponsor van Club Brugge. Beide partijen tekenden vorige maand een contract voor drie seizoenen, waardoor het Italiaanse sportmerk in ieder geval tot 2020 de tenues en trainingskleding van de club gaat verzorgen. Check hieronder alles over het nieuwe shirt waarin de club haar thuiswedstrijden speelt in het Jan Breydelstadion en het nieuwe uitshirt!

Club Brugge thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Club Brugge thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de brede zwarte en blauwe banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat twee verticale blauwe banen en twee verticale zwarte banen. De rechter mouw is zwart met blauwe details aan de onderkant van de mouwen en de linker mouw is contrasterend. Verder is het shirt dit seizoen uitgerust met een klassieke henley collar. Op de achterkant van het nieuwe tenue staat een speciaal detail. Hier staat namelijk de leus van Belgische club: ''No sweat, no glory.'' Een ander detail is te vinden ter hoogte van het logo van de club. Hier staat namelijk een watermerk van het oprichtingsjaar van de blauw-zwarten: 1891. Op de borst van het nieuwe shirt staan de logo's van de club en kledingsponsor Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk komen weer terug op de schouders en mouwen. Hoofdsponsor DAIKIN, sinds 2015 hoofdsponsor van Club Brugge, prijkt op het midden van het nieuwe Club Brugge shirt. Het nieuwe thuistenue van Club Brugge wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/blauwe kousen.

Club Brugge uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Club Brugge uitshirt voor 2017-2018 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en zwarte band over het midden van het nieuwe shirt. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het nieuwe uitshirt utigerust met een klassieke polo kraag in het wit. De logo's van de club, Macron en Daikins staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Club Brugge wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe en zwarte accenten.

Zoals alle tenues van Macron zijn de nieuwe Club Brugge tenues uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In deze nieuwe tenues schitteren vanaf nu sterren als Vormer, Vossen, Izquierdo, Simons, Ricardo van Rijn, Denswil, Claudemir en nog meer sterren.

Club Brugge voetbalshirt kopen

Het nieuwe Club Brugge shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 en voor kinderen een prijs van € 69,95. In deze online winkels kan je het nieuwe shirt van Club Brugge laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Club Brugge voetbalshirt vanaf nu in DEZE SHOP!