Club Brugge voetbalshirts 2023-2024

Club Brugge en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Club Brugge voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd met het motto ''Embrace the past, inspire the future.'' In deze voetbalshirts speelt de Belgische voetbalclub van trainer Ronny Deila de Belgische Jupiler League, beker- en Conference League wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Club Brugge op de vierde plek in de Belgische competitie. Ook dit jaar is Macron weer de producent van de Club Brugge voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds het seizoen 2017-2018 de kledingsponsor. Unibet is sinds het seizoen 2019-2020 de shirtsponsor van ''Blauw-Zwart''.

Club Brugge thuisshirt 2023-2024

Het Club Brugge thuisshirt 2023-2024 bevat de traditionele, blauwe en zwarte verticale banen. Naar de bovenkant van het voetbalshirt vervagen deze banen in het zwart. Zowel de bovenkant als de mouwen van het Club Brugge thuisshirt zijn zwart. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een mandarijn kraag en de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Het thuisshirt bevat ook een aantal details. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het motto van de club geborduurd: ''No sweat, no glory'''en de binnenkant van de hals bevat een label in stijl van de clubkleuren van de Belgische voetbalclub. Ook de binnenkant van de onderkant van het tenue is uitgerust met een speciale taping, waarin de tekst ''WE ARE BRUGES – SUPER BRUGES – WE ARE WONDERFUL'' is verwerkt. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Macron, op de linkerborst het clublogo en op het midden van het voetbalshirt het logo van sponsor Unibet. Het Club Brugge thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte touwtjes. De sokken van het voetbalshirt zijn zwart met aan de bovenkant een blauwe band. Op de sokken staat ook het oprichtingsjaar: 1891.

Club Brugge uitshirt 2023-2024 

Het Club Brugge uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1977-1978. In dit voetbalshirt speelde Club Brugge de Europa Cup I finale op Wembley in Londen tegen Liverpool. ''The Reds'' wonnen de finale door een doelpunt van Dalglish in de 64ste minuut. Bij Club Brugge speelden in deze periode spelers als Bastijns, Leekens, Cools, Vandereycken en Sorensen. In 1978 stond de club onder leiding van Ernst Happel.

Het Club Brugge uitshirt is overwegend wit en bevat blauwe mouwen. Op de mouwen bevindt zich een patroon van diagonale, zwarte blokken. De band aan de onderkant van de mouwen is blauw en hetzelfde geldt voor het vlak onder oksels. Evenals in 1978 is het uitshirt van Club Brugge uitgerust met een brede V-hals. De V-hals is blauw met een subtiele, zwarte lijn. Alle logo's op het voetbalshirt zijn zwart en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het clublogo op het uitshirt betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval zwart/wit. Het logo van Unibet staat ook in het zwart op het midden van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van Club Brugge en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is het motto van de club geborduurd: ''No sweat, no glory''. Het Club Brugge uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten hetzelfde patroon als op de mouwen van het voetbalshirt. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band. Op de kousen prijkt ook weer het oprichtingsjaar van Club Brugge: 1891.

Club Brugge 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Club Brugge 3e voetbalshirt 2023-2024 is het meest opvallende voetbalshirt uit de collectie van dit seizoen. Met dit voetbalshirt gaat de club letterlijk gecamoufleerd en zonder angst ten strijde in de competitie en in Europa, geheel in lijn met het motto van de club: No Sweat No Glory.  Het voetbalshirt is namelijk overwegend rood en bevat een print van innovatieve graphics, die een camouflage effect op het voetbalshirt vormen. Dit voetbalshirt heeft niet persé een specifieke inspiratie, maar het moge duidelijk zijn dat de club met dit voetbalshirt onverwacht, maar zelfverzekerd uit de hoek kan komen, de enige echte ‘’Bruges Way’’. Alle logo’s op het 3e voetbalshirt zijn wit en staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts. De ronde hals heeft dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt en ook dit voetbalshirt heeft dezelfde details als de andere tenues van dit seizoen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een label in de clubkleuren en op de achterkant is het motto van de club weer geborduurd: ‘’No Sweat, no glory’’. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met zwarte accenten. De sokken zijn ook rood met aan de bovenkant een zwarte band en bevatten ook weer het oprichtingsjaar.  

Extra informatie

  • Materiaal: 100% EcoSoftlock polyester
  • Technologie: mPerformance, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: SlimFit

Club Brugge voetbalshirt bestellen

De nieuwe Macron Club Brugge voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 90,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Macron Sportswear
vanaf € 89.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 89.95
Bestellen >

Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024
Club Brugge voetbalshirts 2023-2024