Club Brugge voetbalshirt 130 jarig bestaan 2021-2022

Club Brugge bestaat deze week (13 november) precies 130 jaar en heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron Sportswear een tenue gelanceerd ter ere van het jubileum van de club. Het zogenaamde ''Heritage'' voetbalshirt wordt door de Belgische club in een aantal Jupiler Pro, beker- en Europese uitwedstrijden gedragen dit seizoen. Macron is dus verantwoordelijk voor het design en de productie van het Club Brugge tenue ter ere van het 130 jarige jubileum. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van ''Blauw-Zwart.''

Club Brugge Heritage voetbalshirt

Club Brugge kent een roemrijke geschiedenis. Met 17 titels, 11 bekers en 16 Supercups heeft Club Brugge een indrukwekkend palmares. Het nieuwe tenue is de verpersoonlijking van alle successen van de club, dat begon met het kampioenschap in het seizoen 1919-1920, iets meer dan 100 jaar geleden. De kleuren van het Club Brugge jubileum tenue zijn geïnspireerd door het legendarische Assubel voetbalshirt. De body van het tenue is donkerblauw en de mouwen zijn lichtblauw met aan de onderkant een donkerblauwe band. Ook de V-hals en de gevouwen kraag zijn lichtblauw. Het tenue is verder uitgerust met een design van vijf verticale banen met een tekst, waarin de prijzen die de club de afgelopen 130 jaar gewonnen heeft, zijn verwerkt. Op de rechterborst staat het logo van Macron in het lichtblauw en op de mouwen prijkt het logo van het Italiaanse merk in het donkerblauw. De linkerborst bevat de badge van de club en sponsor UNIBET versiert het midden van het tenue. Het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het jubileumtenue is het motto van de club geborduurd: ''NO SWEAT, NO GLORY.'' De onderzijde van het voetbalshirt bevat het oprichtingsjaar van de club (1891), opnieuw in reliëfafbeeldingen en ton-sur-ton. Het Club Brugge jubileumtenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met lichtblauwe details. De kousen zijn lichtblauw en bevatten aan de bovenkant een donkerblauwe band. Op de kousen staan ook de initialen van de club: FCB.

De stof van de Club Brugge voetbalshirts betreft een Softlock polyester. In dit materiaal is de mPerformance technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Club Brugge heritage voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Noa Lang, De Ketelaere, Hendry, Vanaken, Otasowie, Dos, Sowah, Vormer en andere spelers en check ook het Club Brugge thuisshirt!

Club Brugge voetbalshirt bestellen

Het Macron Club Brugge Heritage voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 85,- en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Club Brugge merchandising in deze webshops. Directe levering! 

Bestel je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of de Macron SHOP!

Club Brugge voetbalshirt 130 jarig bestaan

Club Brugge tenue 130 jarig bestaan

Club Brugge Heritage voetbalshirt 2021-2022